Menu Producten

KeyP

Procurios 2 factor authentication key

De keyP is de unieke Procurios sleutel, waarmee u inlogt op uw webplatform. Hij vervangt de combinatie van uw gebruikersnaam en wachtwoord. U hoeft dan niets te onthouden, maar hebt slechts de keyP nodig.

Uw gegevens veilig online opslaan

Standaard is het Procurios webplatform beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord combinatie. Dit is meestal voldoende.

Een potentieel risico bij het gebruik van een gebruikersnaam en wachtwoord is echter menselijk falen. Iemand kan een wachtwoord afkijken, een te eenvoudig wachtwoord hebben of deze zelfs doorvertellen. Inloggen kan veiliger met de keyP ["kieP"].

Inloggen met een fysieke sleutel

Dit is zeer handig wanneer u bijvoorbeeld zeker wilt weten dat niemand anders met uw account kan inloggen of veel verloop hebt in uw personeelsbestand en wilt voorkomen dat een ex-medewerker nog kan inloggen met een bekend wachtwoord.

Two-factor authentication

De keyP is bovendien te beveiligen met een wachtwoord. Zo biedt Procurios two-factor authentication!

Inloggen met een combinatie van een gebruikersnaam en wachtwoord is slechts gebaseerd op het weten van iets. Het hebben én het weten van iets (two-factor authentication) is veiliger. Inloggen op b.v. internetbankieren, of geld pinnen, maakt ook gebruik van dit principe; u moet uw pincode weten en uw bankpas hebben.

Werkt op Windows, Mac en Linux. Alleen een USB poort nodig.