Marketing Menu Producten

/Marketing

Multichannel. Doelgericht. Effectief.

Zet hem aan: Procurios /Marketing. Uw platform om doelgericht uw boodschap bij de juiste persoon te krijgen. Beheer sites, landingspagina's, events en nieuwsbrieven voor een optimale klantbeleving. Ontdek hoe u met geïntegreerde CRM-functionaliteit klantdata inzet voor meer conversie.

360 graden klantbeeld voor uw Customer Journey

Met Procurios /Marketing krijgt u een 360-graden beeld van uw klanten en prospects. Alle klantdata centraal in één platform! Optimaliseer uw customer journey met inzicht in de interactie met uw relaties. Ontdek hoe u relevant kunt zijn. 

  • 360-graden-klantbeeld.png

CRM Waar échte marketing begint!

De CRM-module is het hart van het Marketingplatform. Hiermee beheert u al uw klantdata. U houdt het eenvoudig actueel. U kent uw klanten en uw prospects.

Ineens kunt u, multichannel, relevant zijn.

Hier start echte marketing!

  • data.png

CMS Fundament in uw content strategie

De basis voor uw eigen content marketing is uw website. Uw websitebezoekers zitten boven in uw marketing funnel. Des te belangrijker is het om te snappen hoe u ze verleidt klant te worden. Het slimme Procurios CMS meet resultaten, snapt wat bezoekers nodig hebben. Het beschikt over klantdata en leidt daarmee uw bezoekers naar de juiste call-to-action. Het CMS stuurt uw marketingplatform om alle relevante informatie op het juiste moment bij uw bezoeker te bezorgen, via uw site, e-mails, social media of andere passende kanalen.

  • salesFunnel.png
  • Targetting
Vorige afbeelding Volgende afbeelding
salesFunnel.png Targetting

Blog Uw trafficgenerator

U snapt het belang van content marketing en dus mag een weblog niet ontbreken. Met ‘blogs’ voegt u beleving en emotie toe. Niets is daarom zo belangrijk als slimme software zoals onze module Weblogs. Een handige module die u ondersteunt uw blogs te organiseren, te optimaliseren voor zoekmachines, te publiceren en uw verhaal te verspreiden via sociale media.

  • tag-cloud.png

LandingPages Zachte landing voor uw leads

U gebruikt doelgerichte landingspagina’s om contactgegevens van geïnteresseerden te verzamelen. Deze gegevens worden automatisch in de module CRM opgeslagen. Uw leads worden opgevolgd met opvolgmails en dus geautomatiseerd de volgende fase van uw funnel ingeleid. Daarnaast kunt u met de slimme module LandingPages ook gepersonaliseerde landingspagina’s maken. Ideaal als u de lead al kent en persoonlijke ervaring wilt bieden op zijn ‘eigen’ landingspagina!

  • landingpages.png

LeadConversion Personaliseer de customer journey

Stelt u zich voor dat u website zich kan aanpassen aan de individuele interesses van uw websitebezoeker. Met wisselende content en call-to-actions verleidt u bezoekers systematisch tot conversie. Op elegante wijze presenteert het Procurios CMS de juiste content aan uw websitebezoeker op basis van zijn surfgedrag en profiel. Is het e-mailadres bekend? Dan kunt u ook proactief uw geïnteresseerden geautomatiseerd een e-mail sturen. Zo blijft u altijd in contact én relevant tijdens het orientatieproces van uw leads!

  • content-picker.png

E-mailmarketing Persoonlijker is beter!

U wilt uw leads en klanten persoonlijk benaderen. De content van uw nieuwsbrieven moet relevant zijn voor de ontvanger. U stuurt dus gepersonaliseerde e-mails waarbij de inhoud zich aanpast aan de interesses van de ontvanger. Daarmee biedt u echte meerwaarde omdat u persoonlijk en to-the-point uw nieuwsbriefontvangers informeert én verleidt.

  • Conditionele content
  • eMailings
Vorige afbeelding Volgende afbeelding
Conditionele content eMailings

Events Marketingevents starten online

Zelfgeorganiseerde events en bijeenkomsten zijn een krachtig onderdeel van uw customer journey. Écht contact versterkt de loyaliteit van uw klanten én leads. De organisatie en alle bijbehorende communicatie wilt u professioneel en efficient aanpakken. Events leveren interessante klantdata op die u kunt gebruiken voor nieuwe events of klantgerichte communicatie. Maak gebruik van de ‘ingebouwde’ jarenlange ervaring van profit én non-profitorganisaties bij het organiseren en communicatie van úw event!

  • Efficient organiseren