Members Menu Producten

/Members

Leden delen passie, interesses, liefde voor vakmanschap, ambitie, uitdagingen, inzicht, kennis, diensten en producten. Verenigingen bieden onmisbare toegevoegde waarde die nooit verandert; mensen verenigen! Internet is een ideale infrastructuur voor het verbreden en versterken van uw vereniging!

Procurios /Members is het ideale platform voor ledenorganisaties.

CRM Meer dan ledenadministratie

Met de Procurios /Members haalt u het maximale uit ledendata. Informatie over uw leden is dan niet meer versplinterd over meerdere softwarepakketten. U beheert alle (individuele) ledengegevens centraal in de CRM-module en het is daarmee het kloppend hart van uw ledendata. Het is het fundament voor uw persoonlijke communicatie en dienstverlening-op-maat voor elk lid. Slim segmenteren was nog nooit zo gemakkelijk.

  • Meer dan ledenadministratie

Abonnementen & Contributies Verbeter uw structurele inkomsten

Contributies en abonnementen zijn voor u essentieel en daarom moeten facturatie en administratie feilloos verlopen. De module Subscriptions (abonnementenbeheer) werkt integraal met het CRM en Invoices (Facturatie). In de CRM-module kunt abonnementsdata gebruiken voor segmentatie. Met de module Invoices factureert en verstuurt u gemakkelijk, geautomatiseerd en electronisch alle abonnementen op het juiste tijdstip! 

  • Verbeter uw structurele inkomsten

Uw website Essentieel voor marketing & dienstverlening

Uw website werft nieuwe leden en faciliteert bestaande leden. Daarom moet uw website een integraal onderdeel zijn van uw verenigingsplatform zodat leden online hun persoonlijke gegevens kunnen inzien, interesses kunnen aangeven of aanmelden voor activiteiten. Alle interactie met uw leden op uw sites wordt uiteraard verwerkt in andere geïntegreerde onderdelen zoals bijvoorbeeld het CRM, bijeenkomstenbeheer, e-mailmarketing en uw social community.

  • Essentieel voor marketing & dienstverlening

Nieuwsbrieven Persoonlijker is beter!

U wilt uw leden persoonlijk benaderen. De content van uw nieuwsbrieven moet relevant zijn voor de ontvanger. Met /Members stuurt u gepersonaliseerde e-mails waarbij de inhoud zich aanpast aan de interesses van uw lid. Daarmee biedt u echte meerwaarde omdat u persoonlijk en to-the-point uw leden informeert.

  • Persoonlijker is beter!
  • Persoonlijker is beter!
Vorige afbeelding Volgende afbeelding
Nieuwsbrief maken Personaliseren

Bijeenkomsten & Events Makkelijk leden verenigen

U verenigt mensen, offline én online onder andere met bijeenkomsten en evenementen. Met / Members organiseert u professioneel en efficient elke bijeenkomst. Alle communicatie met betrekking tot uw activiteiten verloopt grotendeels geautomatiseerd maar persoonlijk. De module Meeting&Events is namelijk een geintegreerde module van uw verenigingsplatform en werkt dus bijvoorbeeld nauw samen met de CRM- en de Invoices-module. 

  • Makkelijk leden verenigen

Community Social Collaboration

Een community is een krachtig middel om (interne) communicatie te versterken. Hoe ideaal is het om een eigen community te hebben die u zelf indeelt op thema? De module Community faciliteert teamgenoten optimaal door hen via uw eigen online community met elkaar te verbinden. U biedt een platform voor betere communicatie, kennisdeling tussen collega's met dezelfde interesses (thema’s) en activiteiten (commissies, etc).

  • Social Collaboration

Kennisbank Leden binden door kennis te delen

Kennisdelen ziet u als een integraal onderdeel van uw taken. Uw kennisbank is met Procurios / Members ook integraal onderdeel van uw verenigingsplatform. Het is voor uw leden makkelijk toegankelijk en doorzoekbaar. De module KnowledgeBase biedt namelijk vele zoek- en filtermogelijkheden maar ook geavanceerde in-document-search: gebruikers kunnen zoeken op termen in documenten. Uw leden kunnen hun eigen documenten uploaden terwijl u cureert en controle houdt. Door samenwerking met leden houdt u de kennis actueel en compleet.

  • Leden binden door kennis te delen

Finance & Invoicing Gemak voor u én uw leden

Met e-facturen, incasso’s, iDeal, Paypal en duidelijke communicatie maakt u het voor leden veel makkelijker om te betalen. De slimme module Invoices, uiteraard volledig geïntegreerd op uw platform, maakt het u zelf vooral gemakkelijk. Subscriptions (abonnementenbeheer) geeft geautomatiseerd alle te verlengen abonnementen (contributies) door aan Invoices. De module Meetings&Events doet hetzelfde voor uw betaalde events. De electronische facturen worden automatisch voor u verzonden. Het bankbestand voor uw incasso’s genereert u met 1 klik. Het electronisch bankafschrift leest u in waarna alle betaling automatisch worden gematcht aan de facturen. 

  • Gemak voor u én uw leden