1. De Procurios (Un)conference - Community Edition. De dag waarbij interactief samenwerken, ontmoeten en verbinden centraal staan! De invulling van de ochtend wordt deels door jou zelf bepaald tijdens de unconference en de middag vol interessante en leerzame sprekers maakt de dag compleet.

 2. In opdracht van Stichting Brede Kijk op Werk heeft Procurios een uniek inkoopplatform ontwikkeld waarmee gemeenten eenvoudig een lokaal bedrijf kunnen inschakelen om producten en diensten in te kopen. De eerste drie gemeenten zijn inmiddels gestart met regionaalinkopen.nl. Onlangs werd het Platform Regionale Inkoop officieel gelanceerd.

 3. Fundraisers Alliance Belgium vertegenwoordigt Belgische fondsenwervende organisaties en verdedigt hun belangen, terwijl het onze visie is om fondsenwervers te ondersteunen met betrouwbare software. We zijn dan ook verheugd om te melden dat we met elkaar een effectief partnerschap aangaan!

 4. Procurios heeft een nieuwe module ontwikkeld genaamd Paywall. In dit blog stellen wij hem graag aan je voor en leggen we uit hoe en wanneer je deze module kan toepassen.

 5. Vanaf woensdag 9 januari 2019 maken alle klanten op de stable-versie van ons Procurios Platform gebruik van release 2019.01. In dit blog een overzicht van de wijzigingen die doorgevoerd zijn. Wil je meer informatie over de verschillende versies van ons platform, kijk dan op de release pagina.

 6. ‘Siri, lees mijn mails voor.’ Weet jij wat jouw donateurs te horen krijgen wanneer ze de mailings die jij stuurt laten voorlezen door hun digitale spraakassistent? Het klinkt misschien nog ver-van-je-bed, maar het zal niet lang meer duren voordat het merendeel van de e-mails niet meer gelezen, maar vooral vóórgelezen gaan worden. We geven je 5 tips om nu alvast mee aan de slag te gaan!

 7. Vanaf woensdag 12 december 2018 maken alle klanten op de stable-versie van ons Procurios Platform gebruik van release 2018.07. In dit bericht vind je een overzicht van de wijzigingen. Wil je meer informatie over de verschillende versies van ons platform, kijk dan op de release pagina

 8. Wandelnet beheert het landelijke netwerk van Lange-Afstand-Wandelpaden in Nederland en behartigt belangen van de wandelaar in de meest brede zin van het woord. Het CMS en CRM zijn nu nog niet geïntegreerd, maar daar komt straks verandering in. Dit gaat Wandelnet niet alleen veel gemak, maar ook veel extra kennis opleveren.

 9. Laatst schreef ik al een blog over onze eigen Procurios Unconference. Maar voordat we een blog schrijven hoe je het best een unconference kunt organiseren, willen we je eerst nog inspireren van het concept unconference. Daarom krijg je van ons 3 redenen!

  Wat is een unconference precies? Hier nog een opfrisser!

 10. Na 10 jaar bol.com besloot ik vorig jaar zomer het roer om te gooien: ik ging op zoek naar een kleiner bedrijf om voor te werken. Tijdens mijn zoektocht naar online bedrijven in mijn omgeving kwam ik al snel Procurios tegen. Het bedrijf sprong er met haar website en klanten direct uit. Ik stuurde een open sollicitatie en zo ging het balletje rollen. In november 2017 begon ik bij het Serviceteam.

Voordat je verder gaat ...

Met onze nieuwsbrief houden we je maandelijks op de hoogte van de mogelijkheden van het Procurios Platform en de ontwikkelingen in de markt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief