1. De komende tijd zullen er regelmatig columns verschijnen die geschreven zijn door verschillende Procurioten. Zij schrijven over hun werk, hun ervaring of hun visie op onze organisatie. Martijn beet het spits af, dit keer een kijkje achter de schermen bij Kenny en zijn werk als Support Consultant.

 2. Remco is enige tijd geleden bij ons begonnen als Product Owner Coach, ook wel PO-Coach genoemd. Velen van jullie hebben hem al ontmoet tijdens het Release Event van april in Nieuwegein. Maar wat houdt de rol van Remco nu ook alweer in en wat heb je er aan als Product Owner bij Procurios?

  Een PO-Coach begeleidt en coacht, zoals de functietitel al zegt, de Product Owner, maar hoe doet hij dat? Eerst een korte uitleg.

 3. Wij geven je graag een blik achter de schermen bij Procurios. Vanaf heden zullen columns verschijnen die geschreven zijn door verschillende Procurioten, zij schrijven over hun werkzaamheden bij Procurios. Eerste aan de beurt is Martijn!

 4. Het is geen geheim dat LinkedIn op zakelijk gebied een goudmijn is voor werkgevers, werkzoekenden en recruiters. Maar waar kan LinkedIn nog meer allemaal goed voor zijn?

  Wat kan het social media platform bijvoorbeeld betekenen voor jou als vereniging? Waar liggen de kansen en waar laat jij deze liggen? Ik heb voor jouw vereniging drie tips die kunnen helpen om méér uit LinkedIn te halen!

 5. Op dinsdag 24 april was het zover! In het Moonbeat theater in hartje Mechelen was de Belgische variant van het Procurios Release Event aan de beurt. Het beloofde een mooie dag te worden met interessante sprekers en natuurlijk alle informatie rondom de nieuwe release van het Procurios Platform.

 6. Op donderdag 26 april was Procurios, net zoals vorig jaar, aanwezig op de Dag van de Filantropie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Vorig jaar werden er veel cijfers en andere informatie besproken die zeer interessant zijn voor fondsenwervend Nederland. Lees hier de blog die er toen over geschreven is.

  Dit jaar was het thema: ‘De rol van filantropie in het onderwijs’. Interessant onderwerp, interessante sprekers en dus verwachtte ik een veelbelovende en leerzame dag. Helaas pakte dit een klein beetje anders uit...

 7. Voor ledenorganisaties kan het administratief soms erg complex zijn. De verschillende soorten leden en indelingen maken het niet makkelijker. Het is duidelijk dat het veel werk en tijd vereist om overzicht te krijgen en behouden in alle ledendata die er is.  Sinds kort is er een zeer handige module voor ledenorganisaties en organisaties die afdelingen onder zich hebben. Deze module maakt het allemaal een stuk eenvoudiger. Het maakt het mogelijk om de structuur van een organisatie volledig in te richten en vorm te geven.

 8. Stel je voor, je vereniging viert dat het 50 jaar bestaat. Prachtige mijlpaal natuurlijk. Iets wat groots gevierd mag worden met alle leden, vrijwilligers en geïnteresseerden. Maar wie nodig je uit en hoe gaat de uitnodiging er uit zien? Welke hapjes en drankjes worden geserveerd, hoeveel mensen worden verwacht en wat wordt de invulling van dit feest? Er is genoeg te bedenken, regelen en communiceren. De module Meetings&Events is wat dat betreft echt een uitkomst! Het zal je een hoop stress besparen zoals je ook kan lezen in deze blogpost.

 9. Het eerste Release Event van dit jaar zit er alweer op! Het event heeft gezorgd voor een mooi kijkje achter de schermen. Zo is er hard gewerkt aan het verbeteren van het Procurios Platform en werken we met een klantbelofte: Build Engagement. Onze nieuwe slogan. Het was een prachtige zonnige dag en waar we eerst hadden gepland om binnen de koffie en hapjes te nuttigen kon alles naar buiten worden verplaatst. En wat was dat genieten.

 10. Procurios heeft een klantbelofte: Build Engagement. Maar wat betekent deze belofte voor jou als vereniging? In dit blog neem ik je mee in het geïntegreerde platform voor verenigingen, genaamd: /Members. Wat is dit voor een platform? Wat levert dit platform jou op? En wat krijg ik terug voor de investering?

Voordat je verder gaat ...

Met onze nieuwsbrief houden we je maandelijks op de hoogte van de mogelijkheden van het Procurios Platform en de ontwikkelingen in de markt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief