Menu Producten
 1. 2919e13b.jpeg Top 3 LinkedIn berichten over fondsenwerving

  We verzamelen elke week de top 3 interessantste LinkedIn posts over een bepaald onderwerp. Deze week is het onderwerp: fondsenwerving.

  Lees meer over "Top 3 LinkedIn berichten over fondsenwerving"

  Fieke van Bussel 24 oktober 2016

 2. certificaat.png Beveilig gegevens met een SSL certificaat

  Wist je dat het verstandig is om op je website een SSL certificaat te hebben? Niet alleen als relaties kunnen inloggen en gegevens kunnen versturen, maar ook voor websites waarop dit niet gebeurt. Zo is je website namelijk veiliger én sneller. 
  Lees meer over "Beveilig gegevens met een SSL certificaat"

  Fieke van Bussel 19 september 2016

 3. tiny mce.png Update editor

  We zijn erg blij dat we kunnen melden dat onze HTML editor vernieuwd is. In mei 2013 is de eerste versie van de HTML editor in ons systeem in gebruik genomen: TinyMCE 3. Deze editor vind je onder andere in het CMS, Mailings en Blogs. We zijn de laatste tijd druk bezig geweest met het updaten van de editor en we zijn zelf erg enthousiast over de verbetering en veranderingen. We zijn natuurlijk benieuwd wat jij ervan vindt. Vanaf eind 2016 kunnen al onze klanten gebruik maken van onze geüpdatete editor. Omdat dat nog even duurt, lees je hieronder al wat de grootste wijzingen zijn. 

  Lees meer over "Update editor"

  Fieke van Bussel 8 september 2016

 4. Donatuersinzicht illustratie 3 redenen waarom geintegreerde software voor fondsenwerving onmisbaar is

  Er zijn veel meer dan 3 redenen te geven om te kiezen voor geïntegreerde software voor goede doelen. In deze blog  beschrijven we de 3 belangrijkste. Je bespaart veel tijd, veel kosten en het belangrijkste, met geïntegreerde software kom je echt toe aan het doel waar jouw organisatie voor staat!

  Lees meer over "3 redenen waarom geintegreerde software voor fondsenwerving onmisbaar is"

  Jos Jelier 4 juli 2016

 5. Van offline naar online marketing in fondsenwerving

  Van sponsorloop naar online community

  Fondsenwervers zijn goed in het binnenhalen van nieuwe donateurs en het loyaler maken van bestaande donateurs. Vroeger gebeurde dit allemaal offline, zonder internet. Je organiseerde een sponsorloop, ging langs de deuren met een collectiebus of verkocht merchandise tijdens een evenement. Maar je nieuwe donateurs zijn nu online en verwachten dat jij dat ook bent. Het is daarom nu tijd om je marketing activiteiten uit te breiden (of misschien zelfs wel helemaal over te zetten) naar online.

   

  Lees meer over "Van offline naar online marketing in fondsenwerving"

  Fieke van Bussel 4 juli 2016

 6. Google-Grants.jpg Maak jezelf zichtbaar met Google Grants

  Wist je dat je als stichting, fonds of verenging gebruik kunt maken van gratis Adwords advertentiebudget? Google heeft een programma voor non-profit organisaties: Google Grants. Als je je hiervoor aanmeldt, krijg je ruim €8500 per maand ($10.000) aan advertentiebudget. Op deze manier laat je nog meer mensen kennis maken met jouw doel en haal je meer donaties binnen. Je krijgt dit bedrag natuurlijk niet zo maar. Hieronder lees je wat je hiervoor moet doen.

  Lees meer over "Maak jezelf zichtbaar met Google Grants"

  Fieke van Bussel 28 juni 2016

 7. Screenshot keyword mate.png KeywordMate: sneller met je zoekwoorden in de top 10

  Er is een nieuwe SEO tool op de markt: KeywordMate. De tool werd in 2,5 jaar ontwikkeld samen met de Universiteit van Twente. Op de homepage van KeywordMate wordt een mooie belofte gedaan: je hoeft niet meer te gokken wat jouw top-10 van zoekwoorden is, met de tool weet je het zeker. Ook bespaar je tot 99% van je tijd met het vinden van de juiste zoekwoorden en creëer je succesvollere SEO campagnes.

  Klinkt goed? Dat vinden wij ook. Daarom testen we KeywordMate uit, om te kijken of de beloftes worden waargemaakt.

  Lees meer over "KeywordMate: sneller met je zoekwoorden in de top 10"

  Fieke van Bussel 13 juni 2016

 8. Knowledge Graph Google knowledge graph

  Je hebt 'm misschien al eens bewust of onbewust voorbij zien komen tijdens het zoeken, de knowledge graph. Google introduceerde de kenniskaart, zoals hij in het Nederlands heet, eind 2013 in Nederland. Met de knowledge graph wil Google je nog sneller antwoord geven op je vraag of zoekopdracht. Hoe ze dat doen en hoe jij er gebruik van kunt maken, lees je hieronder.  

  Lees meer over "Google knowledge graph"

  Fieke van Bussel 20 mei 2016

 9. zoekwoorden.jpg Zoekwoorden onderzoek: vind de juiste zoekwoorden

  Het vinden van zoekwoorden die voor jouw bedrijf het beste werken, is de sleutel tot online succes en conversie. Deze zoektocht kost wel tijd; je bent niet klaar met een uurtje zoeken op Google. Je zult grondig zoekwoorden onderzoek moeten doen en daarna ben je veel bezig met onderhoud. Maar dat harde werken wordt natuurlijk beloond met geïnteresseerde bezoekers op jouw website. In deze blogpost vertellen we je, stap voor stap, hoe je het zoekwoorden onderzoek kunt aanpakken. 

  Lees meer over "Zoekwoorden onderzoek: vind de juiste zoekwoorden"

  Fieke van Bussel 19 mei 2016

 10. Google Mobile friendly-test.png Beter vindbaar in Google omdat je site mobiel-vriendelijk is

  Is jouw site nog niet geoptimaliseerd voor mobiele apparaten? Dan is het nu tijd voor actie!

  Google heeft aangekondigd vanaf 21 april websites die ‘mobile-friendly’ zijn hoger te waarderen. Het is dus slim ervoor te zorgen dat je website geschikt is voor mobiel gebruik. Een website die niet responsive is zal lager terecht komen in de zoekresultaten van Google.

  Lees meer over "Beter vindbaar in Google omdat je site mobiel-vriendelijk is"

  Rogier van den Berg 30 maart 2015