7 juli 2011 Eline de Boer 1 minuten lezen

BBQrios 2011

Als je een barbecue organiseert, kun je alles tot in de puntjes regelen… behalve het weer! Na slechts 2 keer verzetten, was het maandag 27 juni wel echt een supermooie avond voor de BBQrios 2011.

Welkom

Met een koud glaasje Prosecco in de ene hand, een lekker hapje in de andere en het zonnetje dat heerlijk scheen, was het aangenaam wachten tot iedereen er was. En hoe gezellig was het, dat er zoveel collega’s met hun partner (in totaal 44 stuks) aanschoven: een heel geslaagde mix van Procurioten-van-het-eerste-uur en newbies; Belgen en Hollanders.

In het zonnetje

Een paar Procurioten en partners werden nog even extra in het zonnetje gezet: Bert, omdat hij de vrijdag ervoor jarig was én omdat hij samen met Jos een ijzersterk duo vormt. Maarten, onze ex-stagiair, die de donderdag voor de barbecue afstudeerde (met een 9!) en zich nu echt Procurioot mag noemen. Zowel de vrouw van Bert als de vrouw van Rutger zijn in verwachting en dus mochten ook zij best even extra verwend worden. En ook de vrouw van Jos, omdat zij hem de ruimte en support geeft die hij nodig heeft om zijn werk zo goed te doen. Andreas vierde op de BBQrios zijn eerste werkdag bij Procurios België en Jonas mag zich, nu zijn stage afgerond is, ook Procurioot noemen.

Catering

De catering was goed verzorgd: van mooi gedekte tafels tot en met het ophalen van de vuile vaat. Wat een luxe: biefstukjes, varkenshaasspiesjes, kippenpootjes, vispakketjes en maïskolven voor op de barbecue, heerlijke salades en desserts om je vingers bij af te likken.

Tot slot

Wat hebben we een gezellige avond gehad! De Procurios-familie is de laatste tijd erg gegroeid en dan is het leuk om de vrouw/man-achter-de-Procurioot te ontmoeten en met elkaar te genieten van een goede barbecue en een lekker wijntje. Op naar het kerstdiner!

Andere interessante artikelen

Lees ook eens

Schrijf je in voor de nieuwsbrief