We willen dit graag met je delen

Nu realtime statistieken in Mailings2 beschikbaar

12 maart 2013 - door Rogier van den Berg

Labels:

Mailings2

De Procurios nieuwsbrievenmodule maakt het mogelijk gepersonaliseerde mailings aan relaties, relatiegroepen en selecties te sturen. Het is een zeer effectief gereedschap om via e-mail contact te houden met bv. uw klanten of medewerkers.

Na het verzenden van een mailing kunt u heldere overzichten krijgen van de respons. U ziet wie wanneer op welke link heeft geklikt. Zo weet u wat de effectiviteit van uw mailing is geweest.

Realtime statistieken

Het updaten van deze statistieken (bekeken, geklikt) gebeurde niet realtime. Bij grote mailings zou het voor problemen kunnen zorgen als teveel mensen tegelijk klikken. Vanaf nu wordt echter bij kleine mailings (minder dan 300 ontvangers) wél direct de statistieken bijgewerkt. Zo is realtime te zien wat er gebeurt met een mailing. Deze aanpassing geldt voor mailings die vanaf nu worden verstuurd met Mailings2.

Bounces

Een andere nieuwe functionaliteit is dat bounces nu ook worden geregistreerd bij een mailing in Mailings2. Bij de statistieken van een verzonden mailing is een samenvatting te bekijken, daarnaast kunnen de kolommen "afgemeld" en "niet aangekomen" worden aangezet, zodat u kunt zien wie zich wanneer heeft afgemeld of wanneer een mail niet kon worden afgeleverd (bounce).

Let op: Deze wijzigingen zijn momenteel alleen beschikbaar voor onze klanten die gebruik maken van de ontwikkelversie van het SocialCMS. Klanten die gebruik maken van de productieversie krijgen beschikking over de nieuwe functionaliteit bij de volgende release (mei 2013).

Weet u precies wie uit uw CRM wanneer op welke link heeft geklikt in uw nieuwsbrief?

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie

Italic en bold

*Dit is italic*, en _dit ook_.
**Dit is bold**, en __dit ook__.

Links

Dit is een link naar [Procurios](http://www.procurios.nl).

Lijsten

Een lijst met bullets kan worden gemaakt met:
- Min-tekens,
+ Plus-tekens,
* Of een asterisk.

Een genummerde lijst kan worden gemaakt met:
1. Lijst-item nummer 1.
2. Lijst-item nummer 2.

Quote

Onderstaande tekst vormt een quote:
> Dit is de eerste regel.
> Dit is de tweede regel.

Code

Er kan een blok met code worden geplaatst. Door voor de tekst vier spaties te plaatsen, ontstaat een code-block.