Nieuw! Module Lidmaatschappen & Organisaties

Voor ledenorganisaties kan het administratief soms erg complex zijn. De verschillende soorten leden en indelingen maken het niet makkelijker. Het is duidelijk dat het veel werk en tijd vereist om overzicht te krijgen en behouden in alle ledendata die er is.  Sinds kort is er een zeer handige module voor ledenorganisaties en organisaties die afdelingen onder zich hebben. Deze module maakt het allemaal een stuk eenvoudiger. Het maakt het mogelijk om de structuur van een organisatie volledig in te richten en vorm te geven.

Wat kan je dan precies met deze module?

Naast het creëren van overzicht van je organisatie kun je de contacten gemakkelijk onderverdelen door middel van het stellen van ‘regels’. Om te weten te komen of je contact een lid, donateur, sympathisant of iets anders is, moet dat contact aan bepaalde regels voldoen. Deze regels kan je instellen per bijvoorbeeld lidmaatschap type, per organisatie, afdeling of orgaan. Het maakt je werkzaamheden overzichtelijker en makkelijker!

Wat kan je nog meer?
Elke vereniging of orgaan heeft een secretaris, penningmeester, of een andere benaming die je voor deze functie kan gebruiken. Het is belangrijk dat deze persoon de relaties kan inzien. Voordat de gegevens ingezien kunnen worden, kan je met deze module automatisch een CRM per organisatie inrichten. Je kunt relaties aanmaken, weergeven, privilege toebedelen, etc. Het inrichten kost niet meer dan 30 minuten.

Voor wie is deze module geschikt?
De politieke partij SGP maakt al met veel plezier gebruik van deze module. Voor hen is de module uitermate geschikt door de complexiteit en dynamische groei binnen hun ledenbestand en de afdelingen. De voordelen van de module Lidmaatschappen & Organisaties op een rij:

  • Lidmaatschappen zijn vaak een complex onderdeel van organisaties. Het gaat hierbij niet alleen om het hebben van een abonnement, maar bijvoorbeeld ook om waar iemand woont, of welke voorkeuren ze ingevuld hebben. Een overzichtelijke indeling dus!

  • De module is van grote waarde als de organisatie gelaagd is. Dus organisaties onder organisaties.

  • Ook wanneer de organisatie veranderlijk is en hierin veel aandacht vereist. Zo kan je hierbij denken aan bijvoorbeeld een reorganisatie of regelmatige wisselingen van toebedeelde functies. De geautomatiseerde indeling van data vergemakkelijkt dit!

  • En wanneer er veel moet gebeuren in het CRM voor het toebedelen van speciale rollen, zoals donateur, lid, vrijwilliger, etc. De module helpt je hierbij!

Screenshot module

Wil je meer informatie over de module Lidmaatschappen & Organisaties? Neem dan contact met ons op via serviceteam@procurios.eu of bel ons op +31 343 - 59 60 41 (NL) +32 3 237 41 45 (BE).

Benieuwd naar andere modules van Procurios? Bekijk dan ons Platform

Meer informatie over datamigratie? Klik hier!

Labels:

Plaats een reactie

Italic en bold

*Dit is italic*, en _dit ook_.
**Dit is bold**, en __dit ook__.

Links

Dit is een link naar [Procurios](http://www.procurios.nl).

Lijsten

Een lijst met bullets kan worden gemaakt met:
- Min-tekens,
+ Plus-tekens,
* Of een asterisk.

Een genummerde lijst kan worden gemaakt met:
1. Lijst-item nummer 1.
2. Lijst-item nummer 2.

Quote

Onderstaande tekst vormt een quote:
> Dit is de eerste regel.
> Dit is de tweede regel.

Code

Er kan een blok met code worden geplaatst. Door voor de tekst vier spaties te plaatsen, ontstaat een code-block.

Joan2.jpg

Joan Lufting

Inspireren & verbinden in gelijkwaardigheid. Via deze weg elkaar ontmoeten, dat is mooi!

Lees ook

  1. 03 mei 2018Organiseer je events met de module: Meetings&Events!0 reacties
  2. 21 november 2018Wandelnet zet stappen met gekoppeld CRM en CMS0 reacties
  3. 23 oktober 2018Procurios bezocht het IFC 20180 reacties
  4. 04 juli 2018Hoe bereik ik nieuwe leden (1/3)0 reacties
  5. 29 juni 2018Een geïntegreerd platform voor patiëntenverenigingen0 reacties

Voordat je verder gaat ...

Met onze nieuwsbrief houden we je maandelijks op de hoogte van de mogelijkheden van het Procurios Platform en de ontwikkelingen in de markt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief