Let’s Get Personal Mechelen!

Op dinsdag 24 april was het zover! In het Moonbeat theater in hartje Mechelen was de Belgische variant van het Procurios Release Event aan de beurt. Het beloofde een mooie dag te worden met interessante sprekers en natuurlijk alle informatie rondom de nieuwe release van het Procurios Platform.

Het programma

De dag werd geopend door Riccardo. Na een gezellig ontvangst werd door Andy Vlaeminck van Soul for Sale het spits afgebeten met een presentatie over hoe je nu écht kan communiceren. Zo vertelde hij dat het belangrijk is om, ondanks alle marketingtrucs, dicht bij jezelf te blijven.

Na Andy was Dirk de Man aan het woord. Dirk werkt bij Zorg.tech, die sinds 2013 klant zijn  bij Procurios en vertelde maar al te graag hoe zij de samenwerking met Procurios hebben ervaren tijdens de aanschaf van /Members. Voorheen hadden ze een verouderde site, deden lang over facturatie en moesten handmatig 2000 inschrijvingen verwerken. Gelukkig is dit nu verleden tijd voor Zorg.tech, die nu werken met het volledig geautomatiseerde Procurios /Members platform! De keuze voor Procurios komt ten eerste door het alles-in-één platform maar ook door de professionaliteit en het actief meedenken van Procurios.

Ook was Marc Mestdagh van de partij en vertelde hij, als community-expert van verenigingsmanagement bureau 2Mpact, over hoe je toegevoegde waarde kan creëren voor je leden. Zo kan diversiteit een sleutel zijn tot succes volgens Marc.

Rutger vertelde over de PSD2, dit is de nieuwe regulering van de bankenwereld en wat dit te bieden heeft voor jou. Het concept open banking zorgt dat er geen betalingskosten meer in rekening wordt gebracht voor jou als betaler. Daarnaast is het ook een stuk veiliger!

Release

Na Rutger was het tijd voor de Release Update, gepresenteerd door Jos. Tijdens de Release vertelde Jos over de nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen op het gebied van het Procurios platform.

Gemist? Lees hier meer informatie over de release. Nadat iedereen heel de middag voorzien was van informatie was het tijd voor de welverdiende en afsluitende borrel. 

Nogmaals bedankt iedereen voor de komst en tot volgend jaar!Labels:

Plaats een reactie

Italic en bold

*Dit is italic*, en _dit ook_.
**Dit is bold**, en __dit ook__.

Links

Dit is een link naar [Procurios](http://www.procurios.nl).

Lijsten

Een lijst met bullets kan worden gemaakt met:
- Min-tekens,
+ Plus-tekens,
* Of een asterisk.

Een genummerde lijst kan worden gemaakt met:
1. Lijst-item nummer 1.
2. Lijst-item nummer 2.

Quote

Onderstaande tekst vormt een quote:
> Dit is de eerste regel.
> Dit is de tweede regel.

Code

Er kan een blok met code worden geplaatst. Door voor de tekst vier spaties te plaatsen, ontstaat een code-block.

Kevin.jpg

Kevin van den Eshof

Jong, leergierig en down to earth. Een echte voetballiefhebber!

Lees ook

  1. 15 januari 2019Procurios (Un)conference Community Edition0 reacties
  2. 21 november 20183 redenen waardoor je een unconference wilt gaan houden!0 reacties
  3. 08 oktober 2018De Procurios Unconference!0 reacties
  4. 24 juli 20183 tips voor het werven van jongeren!0 reacties
  5. 11 mei 2018De Dag van de Filantropie!0 reacties

Voordat je verder gaat ...

Met onze nieuwsbrief houden we je maandelijks op de hoogte van de mogelijkheden van het Procurios Platform en de ontwikkelingen in de markt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief