14 mei 2018 Kevin van den Eshof 2 minuten lezen

Let’s Get Personal Mechelen!

Op dinsdag 24 april was het zover! In het Moonbeat theater in hartje Mechelen was de Belgische variant van het Procurios Release Event aan de beurt. Het beloofde een mooie dag te worden met interessante sprekers en natuurlijk alle informatie rondom de nieuwe release van het Procurios Platform.

Het programma

De dag werd geopend door Riccardo. Na een gezellig ontvangst werd door Andy Vlaeminck van Soul for Sale het spits afgebeten met een presentatie over hoe je nu écht kan communiceren. Zo vertelde hij dat het belangrijk is om, ondanks alle marketingtrucs, dicht bij jezelf te blijven.

Na Andy was Dirk de Man aan het woord. Dirk werkt bij Zorg.tech, die sinds 2013 klant zijn  bij Procurios en vertelde maar al te graag hoe zij de samenwerking met Procurios hebben ervaren tijdens de aanschaf van /Members. Voorheen hadden ze een verouderde site, deden lang over facturatie en moesten handmatig 2000 inschrijvingen verwerken. Gelukkig is dit nu verleden tijd voor Zorg.tech, die nu werken met het volledig geautomatiseerde Procurios /Members platform! De keuze voor Procurios komt ten eerste door het alles-in-één platform maar ook door de professionaliteit en het actief meedenken van Procurios.

Ook was Marc Mestdagh van de partij en vertelde hij, als community-expert van verenigingsmanagement bureau 2Mpact, over hoe je toegevoegde waarde kan creëren voor je leden. Zo kan diversiteit een sleutel zijn tot succes volgens Marc.

Rutger vertelde over de PSD2, dit is de nieuwe regulering van de bankenwereld en wat dit te bieden heeft voor jou. Het concept open banking zorgt dat er geen betalingskosten meer in rekening wordt gebracht voor jou als betaler. Daarnaast is het ook een stuk veiliger!

Release

Na Rutger was het tijd voor de Release Update, gepresenteerd door Jos. Tijdens de Release vertelde Jos over de nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen op het gebied van het Procurios platform.

Gemist? Lees hier meer informatie over de release. Nadat iedereen heel de middag voorzien was van informatie was het tijd voor de welverdiende en afsluitende borrel. 

Nogmaals bedankt iedereen voor de komst en tot volgend jaar!

Lees meer over

Andere interessante artikelen

Lees ook eens

Schrijf je in voor de nieuwsbrief