Column: marketing met Joan

De komende tijd zullen er regelmatig columns verschijnen die geschreven zijn door verschillende Procurioten. Zij schrijven over hun werk, hun ervaring of hun visie op onze organisatie. Na Sales, Support en Development, geven wij graag het woord aan Procurioot Joan van de afdeling marketing:

Een goed begin

Vaak ben ik als eerste op kantoor en in alle stilte drink ik een cappuccino die gemaakt is van versgemalen koffiebonen uit het apparaat dat hier in de keuken staat. Een goed begin dus.

Het kanban bord achter mij is rijkelijk gevuld met kleurrijke post-its met things to do, doing, check en publish. Nadat ik mijn mail heb gelezen en de koffie op is, plan ik de dag in op dit bord. Langzaamaan druppelen de andere Procurioten binnen, weekenden worden doorgenomen evenals de wedstrijduitslagen van voetbal en de inhaal manoeuvres van Max Verstappen. De sfeer is ontspannen en gezellig hier op kantoor. Er wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen.

Schrijven & muziek

Ik schrijf graag en dat is ook een groot onderdeel van mijn werk hier bij Procurios. Interessante en bruikbare content creëren voor onze klanten.

Ik begon al met schrijven toen ik nog maar net 8 jaar was, op mijn 10de verjaardag kreeg ik het mooiste cadeau ooit: een meet & greet met (de helaas overleden) schrijfster Anne Takens. Ik presenteerde haar met trots mijn schrijf-producties. Nog lange tijd daarna voorzag zij mij via de ouderwetse post van feedback op mijn ‘werk’. Het zijn mooie herinneringen.

Schrijven gaat hier op kantoor meestal onder begeleiding van muziek. Het soort muziek kan verschillen tussen de heavy metal band Disturbed, de band Bløf, Tibetaans Boeddhistische mantra’s en alles daartussen. Mocht je het graag willen weten, dit blog over onze nieuwe module Lidmaatschappen & Organisaties is geschreven op de lounge muziek van Café del Mar ;-)

De marketing afdeling

De marketing afdeling, waar ik deel van uitmaakt, bestaat uit 3 medewerkers; Jennifer, Kevin en ondergetekende. Wij zijn een vrij nieuw team en richten ons momenteel op het leggen van een mooie stevige marketing fundering om verdere plannen en ideeën op uit te werken. Onlangs hebben we onze strategie voor de komende jaren besproken: een heldere focus, veel nieuwe ideeën en mooie plannen liggen klaar om mee aan de slag te gaan!

Bij Procurios werken we Agile, dus binnen het marketingteam ook. Elke ochtend starten wij met een zogeheten stand-up. Wij staan dan (letterlijk) bij het Kanban bord en nemen door wie wat op de content planning heeft staan voor de dag en voor welke buyer persona we aan de slag gaan. Dit is ook het moment dat we gebruiken om door te nemen waar je tegenaan loopt en van wie je wel wat hulp zou kunnen gebruiken. Want dat is zo mooi aan onze samenwerking: we helpen elkaar waar mogelijk en vinden samen de juiste oplossingen.

We helpen niet alleen elkaar en onze collega’s op het gebied van marketing, ook zijn wij er als afdeling voor onze Procurios klanten. Zo hebben wij voor klanten ook marketing modules binnen ons platform en helpen wij jou graag door advies te geven hoe bijvoorbeeld je website en sociale media zodanig in te zetten dat je een groter bereik krijgt onder je doelgroep. Via de nieuwsbrief ontvang je tips en tricks. Meld je dus aan zodat je die handige informatie niet misloopt!

Wie weet tot ziens hier op kantoor en spreken we elkaar bij de gezamenlijke lunch!

Meer werk van Joan lezen: Hoe bereik ik nieuwe leden (deel 1)

Labels:

Plaats een reactie

Italic en bold

*Dit is italic*, en _dit ook_.
**Dit is bold**, en __dit ook__.

Links

Dit is een link naar [Procurios](http://www.procurios.nl).

Lijsten

Een lijst met bullets kan worden gemaakt met:
- Min-tekens,
+ Plus-tekens,
* Of een asterisk.

Een genummerde lijst kan worden gemaakt met:
1. Lijst-item nummer 1.
2. Lijst-item nummer 2.

Quote

Onderstaande tekst vormt een quote:
> Dit is de eerste regel.
> Dit is de tweede regel.

Code

Er kan een blok met code worden geplaatst. Door voor de tekst vier spaties te plaatsen, ontstaat een code-block.

Joan2.jpg

Joan Lufting

Inspireren & verbinden in gelijkwaardigheid. Via deze weg elkaar ontmoeten, dat is mooi!

Voordat je verder gaat ...

Met onze nieuwsbrief houden we je maandelijks op de hoogte van de mogelijkheden van het Procurios Platform en de ontwikkelingen in de markt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Lees ook

  1. 05 november 2018Een effectieve samenwerking tussen non-profit en een bedrijf0 reacties
  2. 05 november 2018Ontdek de kracht van jouw netwerk: peer-to-peer0 reacties
  3. 16 oktober 2018Column: De copywriter als vertaler van ingewikkelde IT-materie0 reacties
  4. 17 juli 2018Column: Interaction Designer bij Procurios0 reacties
  5. 19 juni 2018GDPR Tips 'n Tricks: aan de slag met het privacybeleid0 reacties