Column: Work hard, play hard bij het secretariaat

De komende tijd zullen er regelmatig columns verschijnen die geschreven zijn door verschillende Procurioten. Zij schrijven over hun werk, hun ervaring of hun visie op onze organisatie. In deze column is office manager Jennifer aan het woord:

Mijn rol als medewerkster op het secretariaat van Procurios is enorm veelzijdig. De werkzaamheden spelen zich vooral af op de achtergrond en omdat dit voor onze klanten niet altijd even duidelijk is, vertel ik hier graag over. Ons team bestaat nu uit vier personen en de rollen zijn prettig verdeeld. Wij maken gebruik van ieders kwaliteiten en dat werkt erg goed!

Financiën en nieuwe Procurioten

Bij het secretariaat zijn we verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de cashflow, de financiële administraties, belastingzaken en salarissen. Ook het inboeken, betalen en verwerken van de inkoop, de verkoop en het debiteurenbeheer nemen wij onder onze hoede.

De afgelopen periode zijn er veel nieuwe medewerkers bijgekomen. Voor de komst van een nieuwe Procurioot zijn wij al druk aan het werk, nog vóórdat de collega zijn eerste werkdag heeft gehad. Zo regelen wij op de afdeling de aanmeldingen bij diverse instanties en bestellen we een laptop en andere spullen, zoals een gepersonaliseerde mok. Vervolgens richten we de werkplek van de nieuwe medewerker in en verwelkomen wij hem of haar op de eerste werkdag met een welkomstpakket.

Ons team bestaat nu uit vier personen en wij maken gebruik van ieders kwaliteiten en dat werkt erg goed!

Food, food, food!

Wij zorgen ervoor dat alle Procurioten en klanten die aanwezig zijn op kantoor, elke dag kunnen genieten van een gezonde en veelzijdige lunch. Zo zijn er verse salades, vers gebakken broden en verschillende kazen. Ook zorgen we voor de koffie en natuurlijk de - zeer, zéér belangrijke - wekelijkse snack. En gelukkig houden we bij Procurios wel van een borrel, waardoor we de organisatie van feestjes, uitjes en etentjes ook voor onze rekening mogen nemen. Daarnaast mag ik om de week de vrijdagmiddagborrel voor na de Lightning Talks verzorgen. Erg leuk om te doen, want zo kan ik de laptop verruilen voor de keuken om hapjes klaar te maken.

Werken bij Procurios is ongedwongen, gezellig en iedereen gaat erg respectvol met elkaar om. We werken allen hard, maar er is genoeg ruimte voor grapjes en zo ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk!

Labels:

Plaats een reactie

Italic en bold

*Dit is italic*, en _dit ook_.
**Dit is bold**, en __dit ook__.

Links

Dit is een link naar [Procurios](http://www.procurios.nl).

Lijsten

Een lijst met bullets kan worden gemaakt met:
- Min-tekens,
+ Plus-tekens,
* Of een asterisk.

Een genummerde lijst kan worden gemaakt met:
1. Lijst-item nummer 1.
2. Lijst-item nummer 2.

Quote

Onderstaande tekst vormt een quote:
> Dit is de eerste regel.
> Dit is de tweede regel.

Code

Er kan een blok met code worden geplaatst. Door voor de tekst vier spaties te plaatsen, ontstaat een code-block.

JennifervE.jpg

Jennifer van Elst

Office Manager

Lees ook

  1. 21 november 2018Wandelnet zet stappen met gekoppeld CRM en CMS0 reacties
  2. 21 november 20183 redenen waardoor je een unconference wilt gaan houden!0 reacties
  3. 21 november 2018Column: Een duwtje in de rug van het manusje-van-alles0 reacties
  4. 08 oktober 2018De Procurios Unconference!0 reacties
  5. 02 oktober 2018Column: Een kijkje in het leven van een Implementatie Consultant0 reacties

Voordat je verder gaat ...

Met onze nieuwsbrief houden we je maandelijks op de hoogte van de mogelijkheden van het Procurios Platform en de ontwikkelingen in de markt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief