Menu Producten
 1. Donatuersinzicht illustratie 3 redenen waarom geintegreerde software voor fondsenwerving onmisbaar is

  Er zijn veel meer dan 3 redenen te geven om te kiezen voor geïntegreerde software voor goede doelen. In deze blog  beschrijven we de 3 belangrijkste. Je bespaart veel tijd, veel kosten en het belangrijkste, met geïntegreerde software kom je echt toe aan het doel waar jouw organisatie voor staat!

  Lees meer over "3 redenen waarom geintegreerde software voor fondsenwerving onmisbaar is"

  Jos Jelier 4 juli 2016

 2. Icon-Procurios-Blog-Klein-chaos.jpg De (on)zin van Big Data voor verenigingsleden

  Wat is de waarde van Big Data voor jouw vereniging en jullie leden? Hoe kun je je leden beter helpen met Big Data? Je moet weten hoe je de juiste informatie verzamelt, hoe je dit interpreteert en hoe je je IT daarop inricht.

  Lees meer over "De (on)zin van Big Data voor verenigingsleden"

  Jos Jelier, Rogier van den Berg 12 juni 2014

 3. jack nicholson five easy pieces Wat een vereniging kan leren van Jack Nicholson

  Met de slechts 2 minuten durende scène waarin Jack Nicholson een omelet bestelt in de film Five Easy Pieces kun je een parallel trekken met de (online) interactie tussen veel verenigingen en haar leden. 

  Lees meer over "Wat een vereniging kan leren van Jack Nicholson"

  Jos Jelier 27 maart 2014

 4. Banner verenigingen organiseren klein.jpg 3 must do’s om je bijeenkomsten slimmer te organiseren

  Verenigingen verenigen mensen om te leren, kennis en ervaring te delen of te netwerken. Het is een belangrijke kerntaak. De kwaliteit van bijeenkomsten verschilt sterk. Het organiseren van bijeenkomsten vergt veel tijd en energie. Hierbij gaan verschillende spreekwoorden op: “voorbereiding is het halve werk”, maar ook “goed gereedschap is het halve werk”. In deze blog delen we onze kennis en ervaring rondom het organiseren van bijeenkomsten.

  Lees meer over "3 must do’s om je bijeenkomsten slimmer te organiseren"

  Jos Jelier 12 maart 2014

 5. Mistige weg - blogafbeelding.jpg Daarom bepaalt uw website de toekomst van uw vereniging!

  Bestaat uw vereniging nog over 5 jaar? Dan weet u wat de titel betekent. In deze blogpost combineer ik bevindingen van verenigingsgoeroes Harrison Coerver en Sarah Sladek. Daarnaast vertaal ik hun theorie naar de praktijk.

  Lees meer over "Daarom bepaalt uw website de toekomst van uw vereniging!"

  Jos Jelier 19 september 2013

 6. megafoon Werkt dat nou, zo'n wervingsblog?

  Zomer 2010. Procurios groeit hard en heeft nieuwe toegewijde medewerkers nodig. Er is werk genoeg voor ruim 5 extra collega's. Makkelijk om te vinden, zou je zeggen, in deze crisistijd met een relatief hoge werkloosheid. Dit is helaas niet het geval: het vinden van bijvoorbeeld goede webdevelopers blijkt nog steeds erg lastig. De crisis zorgt er juist voor dat goede mensen blijven zitten waar ze zitten.

  Lees meer over "Werkt dat nou, zo'n wervingsblog?"

  Jos Jelier 20 mei 2011

 7. straatbeeld-kathmandu Nepal en de aantasting van mijn wereldbeeld

  Ja, het is een fantastische zet: Procurios heeft een overname gedaan en daarmee hebben we ook een vestiging in Nepal verworven. En ja, het is erg leuk om hier naartoe te gaan met maar liefst 5 Procurioten en onze huisadviseur. En ja, het is een erg mooi land met een schitterende natuur en aardige mensen. Het enige wat maar wat niet wil wennen, is het zien van alle armoede.

  Lees meer over "Nepal en de aantasting van mijn wereldbeeld"

  Jos Jelier 3 maart 2011

 8. Ik ben van mijn Nokia-geloof gevallen

  Door recente heftige gebeurtenissen ben ik van mijn geloof gevallen. De komst van de Nokia N900 eind 2009 was een enorme bemoediging. Diverse iPhone fundamentalisten hebben geprobeerd mij te bekeren, maar ik hield voet bij stuk. Nokia maakt de beste telefoons en de beste koppelingen om je mail, agenda en je bestanden te synchroniseren.

  Lees meer over "Ik ben van mijn Nokia-geloof gevallen"

  Jos Jelier 23 september 2010

 9. Mijn verantwoordelijkheid als werkgever!

  Je kent dat wel, je bent ergens mee bezig dat je zo leuk vindt dat tijd en ruimte geen vat meer op je hebben. Je bent in flow. Alles lukt, je voelt je helemaal in je Element.

  Dit artikel gaat over jouw talenten en een boek waarin verteld wordt hoe belangrijk die zijn voor jou en de rest van de wereld. Dit artikel gaat ook over de verantwoordelijkheid van je werkgever om jou die ruimte te bieden om die talenten te ontwikkelen.

  Lees meer over "Mijn verantwoordelijkheid als werkgever!"

  Jos Jelier 9 september 2010