1. Tijdens het organiseren van evenementen komt vaak veel stress kijken. Als evenementenorganisator moet je continu scherp zijn en 100 dingen tegelijk regelen, waardoor de kans groter wordt dat je dingen vergeet of over het hoofd ziet. Het lijkt wel of het nooit precies loopt zoals je wilt (herkenbaar?). Bezoekers zeggen last minute af of de standhouders hebben totaal uiteenlopende wensen. Het lijkt wel of het nooit precies loopt zoals je wilt.

    En natuurlijk blijft het ondertussen wel jouw taak om iedereen tevreden te houden. Hoe pak je dat aan, zonder gillend gek te worden?

  2. Eind januari was het dan eindelijk zover: de Social Media Engineers lieten zich zien. Na maanden voorbereiden werd op de IMME 2011 (Interactive Media and Marketing Event) het nieuwe merk van Procurios gelanceerd. Een zelf ontworpen stand en felle oranje overalls: we waren niet te missen. Van begin tot eind bleef het druk in de stand. Lees hier een samenvatting van onze ervaringen.

Voordat je verder gaat ...

Met onze nieuwsbrief houden we je maandelijks op de hoogte van de mogelijkheden van het Procurios Platform en de ontwikkelingen in de markt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief