1. De Procurios (Un)conference - Community Edition. De dag waarbij interactief samenwerken, ontmoeten en verbinden centraal staan! De invulling van de ochtend wordt deels door jou zelf bepaald tijdens de unconference en de middag vol interessante en leerzame sprekers maakt de dag compleet.

 2. Laatst schreef ik al een blog over onze eigen Procurios Unconference. Maar voordat we een blog schrijven hoe je het best een unconference kunt organiseren, willen we je eerst nog inspireren van het concept unconference. Daarom krijg je van ons 3 redenen!

  Wat is een unconference precies? Hier nog een opfrisser!

 3. In het weekend van 21 september vond de Procurios Unconference plaats. Via sociale media gaven we al een blik achter de schermen, maar in deze blog vind je een overzicht van het weekend en lees je waarom Procurios jaarlijks de Unconference organiseert!

 4. Als jongere merk ik dat ik best behoefte heb om iets terug te doen voor mens, natuur of maatschappij. Maar hoe ga jij, als fondsenwerver, mij overtuigen dat jouw organisatie bij mij past? Want wat wil je nu eigenlijk van me? Een vast maandbedrag? Dat zit er helaas niet echt in... Net als werven via persoonlijke benadering! Maar toch wil ik graag geven! Kies er als stichting dus voor om jongeren op een andere manier te benaderen. Zoek iets wat een lange tijd bijblijft. Het doel hiervan? Zo hoef ik later niet twee keer na te denken aan welke stichting ik me bind!

 5. Op dinsdag 24 april was het zover! In het Moonbeat theater in hartje Mechelen was de Belgische variant van het Procurios Release Event aan de beurt. Het beloofde een mooie dag te worden met interessante sprekers en natuurlijk alle informatie rondom de nieuwe release van het Procurios Platform.

 6. Op donderdag 26 april was Procurios, net zoals vorig jaar, aanwezig op de Dag van de Filantropie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Vorig jaar werden er veel cijfers en andere informatie besproken die zeer interessant zijn voor fondsenwervend Nederland. Lees hier de blog die er toen over geschreven is.

  Dit jaar was het thema: ‘De rol van filantropie in het onderwijs’. Interessant onderwerp, interessante sprekers en dus verwachtte ik een veelbelovende en leerzame dag. Helaas pakte dit een klein beetje anders uit...

 7. Stel je voor, je vereniging viert dat het 50 jaar bestaat. Prachtige mijlpaal natuurlijk. Iets wat groots gevierd mag worden met alle leden, vrijwilligers en geïnteresseerden. Maar wie nodig je uit en hoe gaat de uitnodiging er uit zien? Welke hapjes en drankjes worden geserveerd, hoeveel mensen worden verwacht en wat wordt de invulling van dit feest? Er is genoeg te bedenken, regelen en communiceren. De module Meetings&Events is wat dat betreft echt een uitkomst! Het zal je een hoop stress besparen zoals je ook kan lezen in deze blogpost.

 8. Het eerste Release Event van dit jaar zit er alweer op! Het event heeft gezorgd voor een mooi kijkje achter de schermen. Zo is er hard gewerkt aan het verbeteren van het Procurios Platform en werken we met een klantbelofte: Build Engagement. Onze nieuwe slogan. Het was een prachtige zonnige dag en waar we eerst hadden gepland om binnen de koffie en hapjes te nuttigen kon alles naar buiten worden verplaatst. En wat was dat genieten.

 9. Eind januari was het dan eindelijk zover: de Social Media Engineers lieten zich zien. Na maanden voorbereiden werd op de IMME 2011 (Interactive Media and Marketing Event) het nieuwe merk van Procurios gelanceerd. Een zelf ontworpen stand en felle oranje overalls: we waren niet te missen. Van begin tot eind bleef het druk in de stand. Lees hier een samenvatting van onze ervaringen.

Voordat je verder gaat ...

Met onze nieuwsbrief houden we je maandelijks op de hoogte van de mogelijkheden van het Procurios Platform en de ontwikkelingen in de markt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief