1. In opdracht van Stichting Brede Kijk op Werk heeft Procurios een uniek inkoopplatform ontwikkeld waarmee gemeenten eenvoudig een lokaal bedrijf kunnen inschakelen om producten en diensten in te kopen. De eerste drie gemeenten zijn inmiddels gestart met regionaalinkopen.nl. Onlangs werd het Platform Regionale Inkoop officieel gelanceerd.

  2. Fundraisers Alliance Belgium vertegenwoordigt Belgische fondsenwervende organisaties en verdedigt hun belangen, terwijl het onze visie is om fondsenwervers te ondersteunen met betrouwbare software. We zijn dan ook verheugd om te melden dat we met elkaar een effectief partnerschap aangaan!

  3. De meerwaarde van een effectieve samenwerking tussen non-profit en bedrijven. Dat was het onderwerp van een sessie bij het IFC 2018. De vraag ‘kunnen bedrijven helpen bij een effectieve verandering op maatschappelijk vlak’ inspireerde mij tot het schrijven van dit blog. Want ik geloof in de meerwaarde van een samenwerking tussen de twee partijen en ik geloof ook dat beide hier hun voordeel uit kunnen en mogen halen.

  4. De komende tijd zullen er regelmatig columns verschijnen die geschreven zijn door verschillende Procurioten. Zij schrijven over hun werk, hun ervaring of hun visie op onze organisatie. In deze column is onze interaction designer Evelien aan het woord:

  5. De komende tijd zullen er regelmatig columns verschijnen die geschreven zijn door verschillende Procurioten. Zij schrijven over hun werk, hun ervaring of hun visie op onze organisatie. Na Sales, Support en Development, geven wij graag het woord aan Procurioot Joan van de afdeling marketing:

  6. De komende tijd zullen er regelmatig columns verschijnen die geschreven zijn door verschillende Procurioten. Zij schrijven over hun werk, hun ervaring of hun visie op onze organisatie. Martijn beet het spits af, dit keer een kijkje achter de schermen bij Kenny en zijn werk als Support Consultant.

Voordat je verder gaat ...

Met onze nieuwsbrief houden we je maandelijks op de hoogte van de mogelijkheden van het Procurios Platform en de ontwikkelingen in de markt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief