Procurios Insights: Inzicht in trends en uitschieters voor /Fundraising

Hoe krijg ik met het Procurios Platform inzicht in de uitschieters, trends of low points in mijn lopende campagne? Waar vind ik binnen /Fundraising de belangrijke informatie om hier juiste beslissingen over te nemen? Om je daarbij te helpen, introduceert Procurios de add-on Insights!

Wat is Insights? 

Als het goed is, maak jij er als /Fundraising klant al gebruik van: het product Engagement, waarmee je vanaf één centraal punt een overzicht krijgt van de campagnes en acties die je opzet. 

De add-on Insights is een extra toevoeging op Engagement. Met de grafieken van Insights houd je namelijk ook de voortgang van die campagnes en acties bij. Het maakt het mogelijk om belangrijke, bedrijfsbrede conclusies te trekken uit je campagnes en beslissingen te maken: met welke acties gaan we door en met welke niet?

Daarnaast maakt Insights het mogelijk om al deze informatie in één keer te laten zien. Denk aan een presentatie, rapportage of als extra ondersteuning bij het schrijven van een plan voor toekomstige acties.

Wat gaan we doen? 

Tijdens deze bijeenkomst laten Martijn en Kenny graag zien hoe dit onderdeel van het Procurios Platform werkt. En waarom het ook een niet te missen toevoeging is voor jouw campagnevoering.

De middag biedt bovendien een mogelijkheid om andere organisaties uit je branche te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen over ons platform, het product en de add-on. 

En last but not least, krijg je na de bijeenkomst de mogelijkheid om Engagement met add-on Insights 2 maanden lang kosteloos te gebruiken voor je organisatie!

Meer informatie over Engagement en Insights kun je lezen in de volgende blogs: 

Nieuw op het Procurios Platform: Insights

Inzicht in trends en uitschieters met nieuwste add-on Insights

Klanten die al gebruik maken van Insights:

  

Register

Sorry, the registration period is over.

Share with others