28 March 2013 Jimmy van Zaanen 1 minute read

Procurios deelt uit!

Het Verenigingsmanagement Jaarcongres is het congres voor verenigings professionals.

Aangezien Procurios al diverse verenigingen helpt om slimmer te verenigen met internet was Procurios op dit congres aanwezig met een mooie oranje stand en een drietal Procurioten.


Procurios wilde niet alleen een goed verhaal meegeven aan de deelnemers aan het congres maar hen ook de mogelijkheid bieden om onze filosofie in de praktijk te brengen.

Daarom gaven wij ook wat weg!

Tijdens het congres hadden we namelijk een actie waarbij deelnemers aan het congres hun visitekaartje konden achterlaten om kans te maken op een splinternieuwe Chromebook. Hier zijn 2 winnaars uitgekomen: Janneke Schenning en Hans Poortvliet.

In een tweetal sessies hebben we de Chromebooks kunnen overhandigen en nader kennisgemaakt met Janneke en Hans. Zij waren erg enthousiast: 

Bedankt voor de uitstekend georganiseerde ontvangst, duidelijke presentatie en natuurlijk prachtig cadeau. - Hans Poortvliet, HSMAI

Een Chromebook is niet zomaar een laptop, maar een ‘browser in een doosje’. Je hoeft geen software te installeren en alles draait online op één geïntegreerd apparaat

Zo ben je niet meer afhankelijk van één computer, alles is immers online opgeslagen.

Dit sluit precies aan bij de filosofie van Procurios: Het enige dat je nodig hebt is een browser.

Hebt u met uw bedrijf meer nodig dan slechts een browser?

Read more about

Other interesting posts

Sign up to our newsletter