Zakelijk gebruik van Google Hangouts verbeterd

Profile picture of Rogier van den Berg

Rogier van den Berg March 5, 2014 1 minute read

Google Hangouts zijn heel handig om te chatten, videobellen en samen te werken met klanten, partners en collega's. Deze week heeft Google de Hangout functionaliteit verbeterd voor zakelijk gebruik.

Van binnen of buiten de organisatie

Vanaf nu wordt het duidelijk weergegeven als mensen van buiten je organisatie mee doen in een Hangout van je bedrijf of organisatie. Ook kunnen externe "Hangouters" geen vertrouwelijke informatie meer teruglezen, dat was besproken voordat zij mee deden met een Hangout.

Direct beginnen

Naast duidelijkheid over externe deelnemers heeft Google een pagina gemaakt als startpunt om even snel een Hangout te starten: g.co/hangout. Hier kun je altijd snel een Hangout starten of de aankomende Hangouts die je gepland had openen. Nooit meer "hoe open ik die Hangout dan?" dus.

Hangouts bij Procurios

Bij Procurios maken we veel gebruik van Google Hangouts om met klanten, partners en collega's te overleggen en samen te werken. Je kunt Google Hangouts gebruiken met verschillende devices, dus het maakt niet uit of je vanaf je desktop, tablet of mobiele telefoon meedoet. Je kunt in een Hangout chatten, video-bellen (inclusief screen sharing) en samenwerken aan documenten.

Ben jij ook geïntereseerd in het gebruik van Hangouts, Google+ of Google Apps in een zakelijke omgeving? We leggen het graag aan je uit, ook de krachtige combinatie met het Procurios webplatform.

Read more about

Other interesting posts

Subscribe to our newsletter

Also read

30 March 2015

Beter vindbaar in Google omdat je site mobiel-vriendelijk is

Read more about ""

28 January 2015

Laat anderen jouw wachtwoord niet raden: Twee factoren waarmee je veiliger inlogt

Read more about ""

04 December 2014

Wat ik het afgelopen jaar als Scrum Master heb geleerd

Read more about ""