Nieuw! Module Lidmaatschappen & Organisaties

Profile picture of Joan Lufting

Joan Lufting May 7, 2018 2 minute read

Voor ledenorganisaties kan het administratief soms erg complex zijn. De verschillende soorten leden en indelingen maken het niet makkelijker. Het is duidelijk dat het veel werk en tijd vereist om overzicht te krijgen en behouden in alle ledendata die er is.  Sinds kort is er een zeer handige module voor ledenorganisaties en organisaties die afdelingen onder zich hebben. Deze module maakt het allemaal een stuk eenvoudiger. Het maakt het mogelijk om de structuur van een organisatie volledig in te richten en vorm te geven.

Wat kan je dan precies met deze module?

Naast het creëren van overzicht van je organisatie kun je de contacten gemakkelijk onderverdelen door middel van het stellen van ‘regels’. Om te weten te komen of je contact een lid, donateur, sympathisant of iets anders is, moet dat contact aan bepaalde regels voldoen. Deze regels kan je instellen per bijvoorbeeld lidmaatschap type, per organisatie, afdeling of orgaan. Het maakt je werkzaamheden overzichtelijker en makkelijker!

Wat kan je nog meer?

Elke vereniging of orgaan heeft een secretaris, penningmeester, of een andere benaming die je voor deze functie kan gebruiken. Het is belangrijk dat deze persoon de relaties kan inzien. Voordat de gegevens ingezien kunnen worden, kan je met deze module automatisch een CRM per organisatie inrichten. Je kunt relaties aanmaken, weergeven, privilege toebedelen, etc. Het inrichten kost niet meer dan 30 minuten.

Voor wie is deze module geschikt?

De politieke partij SGP maakt al met veel plezier gebruik van deze module. Voor hen is de module uitermate geschikt door de complexiteit en dynamische groei binnen hun ledenbestand en de afdelingen. De voordelen van de module Lidmaatschappen & Organisaties op een rij:

  • Lidmaatschappen zijn vaak een complex onderdeel van organisaties. Het gaat hierbij niet alleen om het hebben van een abonnement, maar bijvoorbeeld ook om waar iemand woont, of welke voorkeuren ze ingevuld hebben. Een overzichtelijke indeling dus!
  • De module is van grote waarde als de organisatie gelaagd is. Dus organisaties onder organisaties.
  • Ook wanneer de organisatie veranderlijk is en hierin veel aandacht vereist. Zo kan je hierbij denken aan bijvoorbeeld een reorganisatie of regelmatige wisselingen van toebedeelde functies. De geautomatiseerde indeling van data vergemakkelijkt dit!
  • En wanneer er veel moet gebeuren in het CRM voor het toebedelen van speciale rollen, zoals donateur, lid, vrijwilliger, etc. De module helpt je hierbij!

Screenshot module

Wil je meer informatie over de module Lidmaatschappen & Organisaties? Neem dan contact met ons op via serviceteam@procurios.eu of bel ons op +31 343 - 59 60 41 (NL) +32 3 237 41 45 (BE).

Meer informatie over datamigratie? Lees dan ons whitepaper "4 stappen voor ledenorganisaties naar een nieuw crm"

/Members

for associations

Your association offers something invaluable for your members: bringing people closer together! By gathering all your data into the Procurios platform, /Members helps you to get the most out of it.

More about /Members More about /Members Schedule a demo

Read more about

Other interesting posts

Subscribe to our newsletter

Also read