29 September 2014 Rogier van den Berg 2 minute read

Ontdek het nieuwe CRM van Procurios

Eerder hebben we beschreven waarom CRM zo belangrijk is voor een organisatie. Ook hebben we laten zien hoe we een vernieuwd CRM hebben ontwikkeld. In deze blog laten we het resultaat zien.

Lees snel verder of bekijk de video's

Wat is er veranderd of nieuw?

Best veel, we sommen het even op:

Nieuwe interface
Het nieuwe CRM heeft een nieuwe interface. Deze is functioneler, visueel aantrekkelijker en eenduidiger. Het zorgt ervoor dat een CRM er bij klanten vergelijkbaar uitziet wat ondersteuning en documentatie ook vergemakkelijkt. Tevens is hierin onze nieuwe design-richting goed in te zien.

Weergaven
Je kunt vanuit een bepaalde gebruikerscontext gebruik maken van gegevens uit het CRM. Zo wil iemand die leden beheert bijvoorbeeld lidmaatschapsgegevens zien, maar wil iemand die nieuwsbrieven stuurt bijvoorbeeld vooral e-mail gegevens zien. Als je naar je collega’s kijkt zijn verjaardagen en pasfoto’s relevant, bij leveranciers is dat niet het geval.

Om dezen reden hebben we weergaven, of views, ontwikkeld. Hiermee kunnen we precies instellen welke CRM gebruikers welke informatie kunnen zien van welke relaties. De beschikbare kolommen, maar ook de indeling van een relatiekaart wordt per weergave ingesteld.

Lijsten
Binnen een weergave kunnen meerdere lijsten worden gemaakt. Een lijst van relaties kan alle relaties in een weergave bevatten, maar ook een opgeslagen zoekresultaat. Een lijst kan ook gemakkelijk worden gedeeld met collega’s (die toegang hebben tot dezelfde weergave).

Flexibele kolommen
Per lijst kan een kolomindeling worden gekozen. Zo kun je voor jezelf, wat voor jou het handigst is, precies de gegevens zien die je nodig hebt.

Zoeken
We hebben een handige zoekfunctionaliteit gemaakt waarmee je snel kunt zoeken in een lijst. Ook kun je gebruik maken van het uitgebreide zoekfilter, waarmee je precies kunt aangeven waaraan de getoonde relaties moeten voldoen.

Functies
Een sub-module van ons CRM is de ondersteuning van functies. Hiermee kan het verband tussen 2 relaties worden vastgelegd. Dus bijvoorbeeld:

  • Alice was de mentor van Bob van 2004 tot 2006.
  • Carol is voorzitter van de voetbalvereniging sinds 1 januari 2013.

In deze voorbeelden zijn "mentor" en "voorzitter" de functies. Natuurlijk kan er ook worden gezocht op functies.

Mail merge
Met de CRM sub-module Mail Merge zijn samengevoegde documenten te maken. Je maakt één keer een sjabloondocument waarvan de inhoud kan worden samengevoegd met CRM-data. Ook kan het samengevoegde document per relatie worden opgeslagen als contactmoment. Zo kun je precies zien voor wie wanneer welke brief gemaakt is.

Hoe ziet het eruit?

Heb je weinig tijd? Bekijk hier een bliksemsnel overzicht van 1 minuut:

Of, bekijk hier de uitgebreide tour, waarin we alles rustig uitleggen:

Ten slotte

Wij zijn heel erg enthousiast over ons nieuwe CRM en hopen dat jij dat ook bent. Heb je vragen, opmerkingen, et cetera? Laat het ons dan weten.

Read more about

Other interesting posts

Also read

Sign up to our newsletter