Digitale vereniging

Organiseer je events met ons product Meetings & Events!

3 May 2018 Joan Lufting 2 minute read

Stel je voor, je organisatie viert dat het 50 jaar bestaat. Prachtige mijlpaal natuurlijk. Iets wat groots gevierd mag worden met alle leden, donateurs, vrijwilligers en andere geïnteresseerden. Maar wie nodig je uit en hoe gaat de uitnodiging er uit zien? Welke hapjes en drankjes worden geserveerd, hoeveel mensen worden verwacht en wat wordt de invulling van dit feest? Er is genoeg te bedenken, regelen en communiceren. Ons product Meetings & Events is wat dat betreft echt een uitkomst! Het zal je een hoop stress besparen zoals je ook kan lezen in deze blogpost.

Wat kan dit product dan?

Meetings & Events is geïntegreerd in het Procurios Platform en communiceert automatisch met andere producten van ons die je al hebt of die je wellicht in de toekomst gaat implementeren. Het product bestaat uit diverse features die ervoor zorgen dat je op een gestroomlijnde manier een event of bijeenkomst kan organiseren. Enkele features zijn bijvoorbeeld:

 • Nieuwe aanmeldingen direct in CRM
  Informatie over aanmeldingen en inschrijvingen komen geïntegreerd in CRM terecht als nieuwe contactpersoon en/of als contactmoment. Zo kan je hier altijd weer op segmenteren!
 • Nieuwe bijeenkomst
  Hier draait het om! Met deze feature maak je het event of de bijeenkomst aan en kun je allerlei voorkeuren instellen, zoals: locatie, datum en tijd, bezoekersaantallen, contactpersoon, etc. Je stelt je eigen regels en voorkeuren van die dag in, stelt je eigen doelgroep samen en stuurt deze direct een uitnodiging vanuit Mailings, waar het product makkelijk mee samenwerkt. In een handomdraai heb je overzicht in wie, wat, waar en hoe.
 • Social media
  Uiteraard is het nuttig voor de publiciteit om op social media te communiceren over je activiteiten en het feest dat eraan zit te komen. Door social media knoppen zichtbaar te maken op bijvoorbeeld de event-pagina op je website, kunnen bezoekers dit event ook delen op hun eigen kanalen. Gevolg: groter bereik!
 • Overzicht bezoekers
  Het is natuurlijk belangrijk om te weten welke mensen deelnemen aan het feest, wie is uitgenodigd en wie heeft al dan niet gereageerd. Alle informatie omtrent genodigden is in deze feature overzichtelijk in te zien en aan te passen. Door de samenwerking met Mailings kun je gasten makkelijk een laatste mail sturen over parkeermogelijkheden, maar je kunt relaties die nog niet hebben gereageerd er makkelijk uitpikken om hen een reminder te sturen.
 • Programma
  Het kan zijn dat het event dat je organiseert verschillende sprekers heeft of diverse sessies. Per onderdeel kan je in het programma aangeven wat de begin- en eindtijd is, in welke ruimte dit plaatsvindt, het onderwerp en alle andere relevante informatie omtrent dat programmaslot. Meerdere break-out sessies op hetzelfde tijdstip? Geen probleem, laat de bezoeker zelf aangeven welke break-out voor hem of haar interessant is.
 • Financieel

  Moet er een factuur worden gestuurd? Naar wie en wanneer? Doe je dit handmatig of automatisch? Krijgen leden een korting? Dit en meer is in te stellen en werkt geïntegreerd samen met product Finance.


Wil je meer informatie of gebruik maken van ons product Meetings & Events? Neem dan contact met ons op via serviceteam@procurios.eu of bel ons op +31 343-596041 (NL) +32 32374145 (BE). Benieuwd naar deze en andere modules van Procurios? Bekijk dan ons Platform

Read more about

Other interesting posts

Also read

Sign up to our newsletter

Receive fresh expert content, customer stories and product updates in your mailbox

You can unsubscribe at any time