Whitepapers, folders en flyers: Bij Procurios hebben we genoeg kennis in huis. En deze kennis delen we graag met je.

/Fundraising service flyer

Alle informatie over de /Fundraising oplossing op één plek. Download onze flyers waar alles in staat over de producten, kosten en service en de mensen die voor jou klaar staan om je nu en straks verder te helpen.

Download de flyer

/Members service flyer

Alle informatie over de /Members Oplossing op één plek. Download onze flyer waar alles in staat over de producten, kosten en service en de mensen die voor jou klaar staan om je nu en straks verder te helpen.

Download de flyer

/Community service flyer

Alle informatie over de /Community Oplossing op één plek. Download onze flyer waar alles in staat over de producten, kosten en service en de mensen die voor jou klaar staan om je nu en straks verder te helpen.

Download de flyer

Marketingtrends 2019 voor fondsenwervers

Vond jij 2018 ook voorbij vliegen? De periode rond de feestdagen is altijd een mooi moment om de balans op te maken. Wat heeft jouw organisatie dit jaar bereikt en wat zijn de ambities voor volgend jaar? Nu 2019 op de stoep staat is het de hoogste tijd om na te denken over waar je als fondsenwerver mee aan de slag wilt. Om je op weg te helpen, vertellen je graag welke 7 marketingtrends wij voorzien.

Download onze whitepaper

Marketingtrends voor verenigingen in 2019

We laten een mooi jaar vol ontwikkelingen en groei achter ons. Maar niet getreurd, want met de komst van 2019 staan er weer nieuwe kansen en mogelijkheden voor de deur! Hieronder vind je alvast 5 trends die je als vereniging kunt onderzoeken in het nieuwe jaar. Succes!

Download onze whitepaper

Hoe onderhoud je een online community

Het mag duidelijk zijn dat je actief deelnemers moet werven. Dit werven kun je bijvoorbeeld doen met mailings, waarin je je leden op de hoogte brengt van de mogelijkheid tot aanmelden. Waar natuurlijk een leuke beloning aan hangt: ‘De eerste 200 aanmeldingen ontvangen een….’ Het doel is dat je actieve leden aantrekt en...

Download onze whitepaper

Procurios software voor verenigingen

Je moet alle data goed weten te categoriseren en betaalde (en nog niet betaalde) contributies helder in beeld hebben. Er moeten uiteindelijk selecties gemaakt kunnen worden voor specifieke mailings. De data die jij hiermee verzameld is vaak ook de basis voor strategische keuzes voor de toekomst van de vereniging. Belangrijk werk! Hoe kan onze software jou hierbij helpen?

Download onze whitepaper

Facebook voor fondsenwervers

Facebook kent talloze tools, maar welke gebruik jij als fonds? Zijn er speciale fondsenwevers tools op Facebook? Of welke bestaande tools kan ik inzetten als fondsenwerver? Deze vragen worden behandeld in de whitepaper, ben jij al benieuwd?

Download onze whitepaper

8 vervolgtips om met je donatiepagina te rocken

Deel twee van de whitepaper over je donatiepagina: 8 vervolgtips! Denk aan het creëren van een veilige omgeving, het gaat immers om het geld van de donateurs. Denk ook aan het bedanken van de donateur, dit kan op verschillende manieren. Hoe? Download de whitepaper en ga er mee aan de slag, veel succes!

Download onze whitepaper

9 tips om je donatiepagina te rocken

Na de zomer is het tijd om je donatiepagina eens onder de loep te nemen. Veel donatiepagina's lijden namelijk aan typische problemen. Zo zijn er vaak te veel onnodige factoren en frustraties die afleiden van het doel van de pagina: doneren! Tijd om te verbeteren en optimaliseren! Met deel 1 van deze whitepaperreeks helpen we je alvast een heel eind vooruit.

Download onze whitepaper

Wat is een online community

Een online community, het roept om aandacht en koestering. Aandacht op een positieve manier, dat zeker! Maar ook aandacht omdat de taken van een community manager nou eenmaal veel aandacht eist. In deze whitepaper lees je wat een online community is, waarom je er als vereniging wellicht een heel goed kan gebruiken!

Download onze whitepaper

Organiseer een event

Als vereniging wil je jouw leden samenbrengen. Zowel online als offline. Maar nu de wereld steeds digitaler wordt, vergeten we soms hoe we een goed offline event moeten organiseren. Daarom hebben we alvast een to-do lijst en een checklist voor je opgesteld!

Download onze whitepaper