MailMerge

Maak met een eigen sjabloon makkelijk en snel grote aantallen papieren post voor jouw relaties: bijvoorbeeld brieven, uitnodigingen of acceptgiro's. 

MailMerge

Zakelijke correspondentie

In zakelijk verkeer vindt nog veel papieren correspondentie plaats. Met de module MailMerge maak je in een handomdraai grote aantallen brieven, bevestigingen, uitnodigingen, maar ook acceptgiro’s op basis van je eigen sjablonen. Met je favoriete tekstverwerker (Open Office, Libre Office, Microsoft Office, etc) maak je sjablonen. De ‘variabele velden’ uit een sjabloon match je binnen Procurios MailMerge met de in Procurios CRM beschikbare velden van jouw relatiekaart. 

Samenwerking met CRM

Vervolgens kun je documenten samenvoegen op basis van 1 of meerder relaties en zelfs selecties. Het samenvoegen levert een ZIP-bestand op, de verzameling van de samengevoegde documenten in het formaat van het oorspronkelijk sjabloon. Je hebt de optie om samengevoegde document als contactmoment op te slaan. Zo is op de relatiekaart te zien welke documenten zijn samengevoegd en uitgewisseld met de betreffende relatie. De module MailMerge is optimaal geïntegreerd met Procurios CRM.