7 November 2013 1 minute read

Release 13.11 van het Procurios webplatform

Het Procurios webplatform wordt voortdurend uitgebreid en aangepast, ten gunste van de functionaliteit, technische mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid. Deze updates worden doorgevoerd in releases, dat doen wij ieder half jaar, waarbij de oplossingen van onze klanten worden bijgewerkt met de laatste stabiele versie. Daar hoeven zij niets voor te doen en iedereen blijft zo automatisch up-to-date.

Ons platform is vandaag verbeterd op diverse onderdelen van websitebeheer, CRM, Nieuwsbrieven, formulieren en meer! Zo kunt u uw website personaliseren voor ingelogde gebruikers, kunt u flexibeler met artikeltitels omgaan en kunnen nieuwsbriefontvangers met één klik automatisch inloggen op uw website.

Met deze verbeteringen werkt alles gebruiksvriendelijker en is er meer mogelijk dan voorheen. Deze functionaliteit is zonder verdere kosten in de oplossing van onze klanten bijgewerkt.

Ook bieden we iedereen vanaf nu nieuwe mogelijkheden, waaronder een IBAN-conversiemodule, onze geheel nieuwe bijeenkomstenmodule en diverse CRM-tools om uw data schoner en beter te maken. Ben je nieuwsgierig? Bekijk dan álle nieuwe functies en verbeteringen op onze release-website.

Read more about

Other interesting posts

Also read