Enquête kennisdeling 2021

Help ons om jou te helpen en vul onze enquête in!

Waarom we deze enquête houden

Wie werkt bij een vereniging of goed doel is iedere dag bezig te bouwen aan een betere, rechtvaardiger of schonere wereld. Helaas zijn de middelen vaak beperkt en zijn er iedere dag meer taken dan kunnen worden afgerond. Slim werken is daarom belangrijk. Het helpt dan enorm als je de juiste kennis in huis hebt. We hopen daarom dat je ons wil helpen om jou te helpen.

Met 20 jaar ervaring met het digitaliseren van grote en kleine verenigingen, goede doelen en andere non-profits denken wij dat we genoeg interessante verhalen uit de praktijk hebben om met je te delen. De enquête gaat niet zozeer over hoe je ons platform zou kunnen gebruiken, maar over hoe we onze opgedane kennis over allerlei onderwerpen en thema's waar jij mee te maken hebt (beter) kunnen delen via een kennisbank.

We vragen je daarom om deze enquête in te vullen. Welke kleine of grote taken nemen veel tijd in beslag of zorgen voor frustraties? Wat staat het bereiken van je doelen in de weg? En waar zoek je naar oplossingen of inspiratie? Op basis van jouw input is het voor ons makkelijker om op een zinvolle manier onze kennis met je te delen. Zonder addertjes onder het gras of dat we daarna nog iets van je willen.

Eventuele persoonsgegevens die je invult worden dus niet voor andere doeleinden gebruikt. Je kunt een samenvatting van de resultaten toegezonden krijgen als je dat wilt - zo krijg je inzicht in de vraagstukken waar andere professionals in jouw vakgebied mee te maken hebben en hoe zij die oplossen.

Tot slot: we hebben het in de enquête over content. Daarmee bedoelen we blogs, artikelen, video, podcasts etcetera. Wel zo handig om te weten bij het invullen.

Alvast bedankt voor je deelname!

Lars Sprang
Onderzoeksstagiair

Start enquête