Procurios (Un)conference - Community Edition - middag

Build Engagement

Communities schieten als paddenstoelen uit de grond; de een na de ander duikt op, van Facebookgroep tot meetups in de stad. Maar hoe bouw je een (online) community op die écht van meerwaarde is? Leer tijdens ons event hoe je een community opbouwt en onderhoudt die van blijvende meerwaarde is voor jouw relaties. Op de Procurios (Un)conference - Community Edition op 8 maart in DeFabrique kun je een schat aan nieuwe kennis opdoen over dit onderwerp! 

Lunch

Bij binnenkomst heb je nog vollop de gelegenheid om even een broodje van de Rolling Lunch mee te pakken voordat we gaan beginnen.

*Heb je eventuele allergieen nog niet doorgegeven? Doe dit dan nog even door een mailtje te sturen!

Sprekers

Richard van Kray

Bekend van de bestseller Sales vanuit je Hart en de man die in 2018 in de top 10 van meest geboekte sprekers stond: Richard van Kray. Richard weet als geen ander hoe je vanuit je hart communiceert en via die weg waardevolle contacten legt: de eerste stap om mensen samen te brengen! Met humor en vanuit zijn eigen ervaringen laat hij zien hoe je van betekenis kunt zijn in het leven van de ander door authentiek contact te maken en vooral: door loyaal te blijven aan wie je bent! 

Joost Visser & Carina Pelt

Leden van branche- en vakverenigingen zien het het maken van contacten met ‘peers’, ervaringsdeskundigen en andere experts als een belangrijk onderdeel van de meerwaarde van hun lidmaatschap. Online ontmoetingen vervangen de face-to-face ontmoetingen of andere meet-ups niet, maar zijn wel ondersteunend aan die offline ontmoetingen of leiden tot nieuwe ontmoetingen, etc. Verenigings- en communicatieprofessionals Joost Visser en Carina Pelt gaan met jou het gesprek aan over de zin van communitymanagement aan de hand van een aantal cases.

Jolan van Herwaarden

Jolan laat zien dat een community bestaat uit een groep van individuen die allemaal hun eigenheid willen laten zien. In de workshop wordt gekeken naar de diversiteit binnen groepen en de pracht en kracht van samenwerken met mensen met elk een andere achtergrond. Zowel 'the good, the bad and the ugly'. Want als we allemaal hetzelfde zouden zijn, dan wordt het pas écht saai, toch?

Joan Lufting

Je zult vast wel eens blogs en whitepapers van haar hebben gelezen. Als online marketeer heeft Joan in de loop der jaren veel kennis over online communities opgedaan. Tijdens de (Un)conference zal zij hier een workshop over geven. Hoe start je met het verzamelen van de juiste mensen? Hoe zorg je ervoor dat de groep er na een jaar nog steeds staat? De kracht van het ‘zelf doen’, daar gelooft zij sterk in en het belooft dan ook een interactieve en leerzame sessie te worden.

Pieter Veen

Of je nu op het internet zit of in de plaatselijke kroeg, overal zijn community's die samen iets kunnen verwezenlijken. Als communitymanager vindt Pieter het belangrijk om goed te luisteren, doelen vast te stellen en vooral om leergierig te blijven. De juiste personen met elkaar in verbinding brengen, ze motiveren om hun doelen te bereiken, dát vindt hij mooi aan communitymanagement. Momenteel werkt Pieter als Community Consultant bij Bind Community Building. Daarvoor werkte hij als Social Media Expert bij Bol.com. Hier was hij onderdeel van een klein speciaal team dat zich bezighield met ludieke inhakers en reacties op comments van klanten. Hiermee won Bol.com de award voor Beste Merk bij de Social Media Awards 2018.

Menno van der Velde

De Vereniging – de Nederlandse oervorm van een ‘community’ – bewees heel lang haar meerwaarde, maar heeft het nu moeilijk. Kan de vereniging zich heruitvinden en maatschappelijk relevant blijven? Een korte beschouwing over ontwikkelingen en trends in de relatie van verenigingen – leden in de dynamiek van maatschappelijke veranderingen. Kan de community van toen, ook een community van nu zijn?

De locatie

DeFabrique is een industriele locatie op een voormalig fabrieksterrein in Utrecht. Volgens de organisatie speelt industrieel erfgoed een belangrijke rol in het leven van mensen en dat is goed te zien binnen de gerestaureerde mengvoederfabriek. De roestige buizen, verweerde muren, authentieke fabrieksramen en silo's vormen een uniek decor voor een stoer en spraakmakend event!

Voor Procurios is het belangrijk dat een locatie duurzaamheid voorop stelt. Het hergebruiken en restaureren van een oude locatie is natuurlijk al een pluspunt. Daarnaast promoot DeFabrique kraanwater, wordt er 100% groene stroom gebruikt en worden gasten gestimuleerd om het openbaar vervoer te gebruiken!

Register

Sorry, the registration period is over.

Share with others