Procurios (Un)conference - Community Edition - middag

Schedule of Procurios (Un)conference - Community Edition

On Friday 08 March:
13:00 - 14:00 Lunch
14:00 - 14:45 Richard van Kray - Hoe je echt van betekenis bent, voor de klant en voor jezelf By Richard van Kray
14:45 - 15:00 Tijd voor koffie!
15:00 - 15:45 Jolan van Herwaarden - Diversiteit als kracht van een community By Jolan van Herwaarden
  Menno van der Velde - ‘Traditie is niet de aanbidding van as, maar het doorgeven van vuur’ (Gustav Mahler) By Menno van der Velde
15:45 - 16:30 Joan Lufting - Hoe zet ik een online community op? By Joan Lufting
  Joost Visser & Carina Pelt - The ‘not so odd couple’: communities & verenigingen By Joost Visser, Carina Pelt
  Pieter Veen - Je hebt een online community, hoe nu verder? By Pieter Veen
16:30 - 17:30 Afsluiting + borrel!
 1. From 13:00 to 14:00

  Lunch

  Geniet van de heerlijke Rolling Lunch van DeFabrique! Door middel van de rollende steigers worden er luxe belegde broodjes geserveerd. 

  *Heb je eventuele allergieen nog niet doorgegeven? Doe dit dan nog even door een mailtje te sturen!

 2. From 14:00 to 14:45

  Richard van Kray - Hoe je echt van betekenis bent, voor de klant en voor jezelf

  By Richard van Kray

  Bekend van de bestseller Sales vanuit je Hart en de man die in 2018 in de top 10 van meest geboekte sprekers stond: Richard van Kray. Richard weet als geen ander hoe je vanuit je hart communiceert en via die weg waardevolle contacten legt: de eerste stap om mensen samen te brengen! Met humor en vanuit zijn eigen ervaringen laat hij zien hoe je van betekenis kunt zijn in het leven van de ander door authentiek contact te maken en vooral: door loyaal te blijven aan wie je bent! 

 3. From 14:45 to 15:00

  Tijd voor koffie!

  Nog niet voldoende gehydrateerd of toch spijt dat je dat extra hapje bij de lunch niet hebt genomen? We zorgen voor verse koffie en een kleine versnapering tussendoor! Zoek direct even de locatie van je sprekersslot op voor de volgende sessie!

 4. From 15:00 to 15:45

  Jolan van Herwaarden - Diversiteit als kracht van een community

  By Jolan van Herwaarden

  Jolan laat zien dat een community bestaat uit een groep van individuen die allemaal hun eigenheid willen laten zien. In de workshop wordt gekeken naar de diversiteit binnen groepen en de pracht en kracht van samenwerken met mensen met elk een andere achtergrond. Zowel 'the good, the bad and the ugly'. Want als we allemaal hetzelfde zouden zijn, dan wordt het pas écht saai, toch?

 5. From 15:00 to 15:45

  Menno van der Velde - ‘Traditie is niet de aanbidding van as, maar het doorgeven van vuur’ (Gustav Mahler)

  By Menno van der Velde

  De vereniging – de Nederlandse oervorm van een ‘community’ – bewees heel lang haar meerwaarde, maar heeft het nu moeilijk. Kan de vereniging zich heruitvinden en maatschappelijk relevant blijven? Een korte beschouwing over ontwikkelingen en trends in de relatie van verenigingen – leden in de dynamiek van maatschappelijke veranderingen. Kan de community van toen, ook een community van nu zijn?

 6. From 15:45 to 16:30

  Joan Lufting - Hoe zet ik een online community op?

  By Joan Lufting

  Je zult vast wel eens blogs en whitepapers van haar hebben gelezen. Als online marketeer heeft Joan in de loop der jaren veel kennis over online communities opgedaan. Tijdens de (Un)conference zal zij hier een workshop over geven. Hoe start je met het verzamelen van de juiste mensen? Hoe zorg je ervoor dat de groep er na een jaar nog steeds staat? De kracht van het ‘zelf doen’, daar gelooft zij sterk in en het belooft dan ook een interactieve en leerzame sessie te worden.

 7. From 15:45 to 16:30

  Joost Visser & Carina Pelt - The ‘not so odd couple’: communities & verenigingen

  By Joost Visser, Carina Pelt

  Leden van branche- en vakverenigingen zien het het maken van contacten met ‘peers’, ervaringsdeskundigen en andere experts als een belangrijk onderdeel van de meerwaarde van hun lidmaatschap. Online ontmoetingen vervangen de face-to-face ontmoetingen of andere meet-ups niet, maar zijn wel ondersteunend aan die offline ontmoetingen of leiden tot nieuwe ontmoetingen, etc. Verenigings- en communicatieprofessionals Joost Visser en Carina Pelt gaan met jou het gesprek aan over de zin van communitymanagement aan de hand van een aantal cases. 

 8. From 15:45 to 16:30

  Pieter Veen - Je hebt een online community, hoe nu verder?

  By Pieter Veen

  Als je eenmaal een online community hebt opgezet, hou houd je deze dan levend? Community Consultant Pieter Veen van Bind Community Building weet als geen ander wat een community manager moet doen (en wat juist niet!) om een community op gang te houden. Bereid je voor op een inspirerende sessie over de kunst van het faciliteren van het gesprek, het durven loslaten en het triggeren om mee te willen doen. Als Community Consultant bouwt Pieter community's op en draagt hij ze over. Zodra een community onderdeel is geworden van de bedrijfscultuur van de opdrachtgever, weet hij dat zijn missie erop zit.

 9. From 16:30 to 17:30

  Afsluiting + borrel!

  Pak je moment om nog even na te kletsen, te netwerken en te genieten van onze borrelhappen en een welverdiend drankje! 

  Alvast bedankt voor je komst! Zien we je snel bij ons op kantoor? 

Register

Sorry, the registration period is over.

Share with others