Procurios (Un)conference - Community Edition - middag

About the speakers

 1. Carina Pelt

  Carina Pelt

  Is een communicatieve scenariodenker die zeer creatief is en strategisch denkt en werkt. Ze is offline geschoold maar al jaren heel erg heel erg online. Carina is een verenigingsmanager met communicatie als specialiteit. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring als communitymanager en kent elk aspect van communitymanagement inmiddels van haver tot gort.
 2. Joan Lufting

  Joan Lufting

  Joan is online marketeer bij Procurios. Online communicatie is haar passie. Ze heeft de afgelopen jaren veel kennis opgedaan over online communities en hier diverse blogs over geschreven, waaronder: 'Een online community voor verenigingen', 'Regels en richtlijnen voor je online community' en 'Het nut van een klankbordgroep'. Joan houdt van actie, interactie en samenwerken. Want, zo zegt zij: “samen leren en creëren we meer!”
 3. Jolan van Herwaarden

  Jolan van Herwaarden

  Iets meer dan 20 jaar geleden werd Jolan eerst vrijwilliger en later Manager Evenementen bij het Aids Fonds in Amsterdam. Zij heeft sociologie en antropologie gestudeerd en had een hele goede reden om bijzonder goed te worden in fondsenwerving. Die vaardigheden heeft ze later ook ingezet als Hoofd Fondsenwerving voor Simavi, en teamleider Grote Giften vor de Kanker bestrijding. 12 jaar geleden is zij verhuisd naar het Verenigd Koninkrijk waar zij Hoofd Donor relations werd bij de International HIV/AIDS Alliance en Head of Fundraising. Internationale fondsenwerving en Grote gevers zijn haar passie maar ze geeft sinds een jaar of acht ook les in Fondsenwerving aan beginnende fondsenwervers en middelgrote organisaties in de zogenaamde ‘emerging economies’. Daarnaast zit ze in besturen van- en faciliteert ze workshops op- internationale congressen. Inmiddels is ze terug in Nederland en werkt ze freelance als trainer, facilitator en consultant.
 4. Joost Visser

  Joost Visser

  Is een communicatieve IT’er en een gedurfde strateeg die enerzijds zeer creatief is, en anderzijds analytisch is. Geboren om voor agile werken, agile veranderen en gecertificeerd scrummaster en product owner. Zijn hart klopt sneller als hij aan de slag kan voor verenigingen: verbinden en binden van mensen zit in zijn dna. Joost heeft jarenlange ervaring met communities: van techniek tot (eind)gebruiker.

Register

Sorry, the registration period is over.

Share with others