Procurios Event 2018 - Let's get personal

Op dinsdag 24 april neemt Procurios je graag mee in de wereld van communicatietstrategieeen, technieken en tools. Want binnen de communicatie vinden er zoveel veranderingen plaats, hoe houd je het eigenlijk persoonlijk? 

Sprekers

Andy Vlaeminck wordt onze Keynote Speaker. Hij heeft tonnen ervaring en werkte al samen met Sanoma, Cushman & Wakefield, Grando Keukens, maar ook met WWF, Unicef, Rode Kruis Vlaanderen, enzovoort. Hij zal je alles vertellen over het belang van authenticiteit in communicatie. Hoe versterkt dit je band met je relaties en hoe zet je het in?

Verder hebben we ook nog een belangrijke Influencer uitgenodigd.  Marc Mestdagh is een verenigingsadviseur en community-expert met meer dan 20 jaar ervaring. Overtuigd van de verbindende kracht van ledenorganisaties om hun leden te empoweren niet enkel de dingen goed te doen, maar ook de goede dingen. 

Klanten aan het woord

Ook laten enkele van onze klanten je met alle plezier zien hoe zij het Procurios Platform inzetten om hun band met hun klant, donateur of andere fan zo effectief mogelijk te onderhouden! 

Procurios Update

En afsluiten doen we met de Procurios Update van Jos. Tijdens deze sessie hoor je precies welke ontwikkelingen hebben plaatsgevonden en van welke nieuwe functionaliteiten je binnenkort gebruik kunt maken! Tijdens de borrel is er tevens de kans om al je vragen over de release met enkele leden van ons Service Team te bespreken.

Meld je aan en pak je kans om te leren én te netwerken!

Deelname aan dit event is gratis.

Programma van Procurios Event 2018 - Let's get personal

Op dinsdag 24 april:
12:30 - 13:00 Registratie & Drankje
13:00 - 13:15 Welkom Door Riccardo Straccia
13:15 - 14:15 Keynote : Hoe communiceer je nu echt? Door Andy Vlaeminck
14:15 - 14:30 Klantcase Procurios /Members Door Dirk de Man
14:30 - 15:00 Pauze
15:00 - 15:30 Influencer Talk : Creëer echte toegevoegde waarde voor jouw leden! Door Marc Mestdagh
15:30 - 15:45 Wat is PSD2 en welk voordeel biedt het mij? Door Rutger Meekers
15:45 - 16:30 Procurios Update Door Jos Jelier
16:30 - 17:30 Borrel & Fingerfood
  Vraag het aan het Service Team!

Lees meer over het programma

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen