Organiseert jouw vereniging vaak bijeenkomsten?

Als vereniging wil je jouw leden samenbrengen. Zowel online als offline. Maar nu de wereld steeds digitaler wordt, vergeten we soms hoe we een goed offline event moeten organiseren. Daarom hebben we alvast een to-do lijst en een checklist voor je opgesteld!

Organiseer je event makkelijk met deze to-do's!

Elke vereniging heeft ermee te maken: de algemene ledenvergadering. Eén van de (soms) vele evenementen die een vereniging kan (of moet!) organiseren. De sleutel hierbij is om niet 'zomaar' een event op te zetten omdat het moet. Hoe pak je het nu goed aan? Waar moet je aandenken en welke volgorde houd je aan? Hoe zorg je ervoor dat je leden geen enkel event meer van je willen missen? 

Met onze handige to-do's is zelfs de meest ongeorganiseerde collega voorbereid op het neerzetten van een goed geregelde bijeenkomst. Voor grootschalige events tot kleinere meetings; deze lijst komt altijd van pas. En voor de laatste controle een handige checklist!

Procurios gaat zorgvuldig om met jouw gegevens. Door het downloaden van deze whitepaper, ga je akkoord met: 

  • ons privacybeleid 
  • het ontvangen van aanvullende content via de e-mail
  • een mogelijk belletje van Martijn of Riccardo om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Ontvang je straks content waar je niet op zit te wachten? Dan kun je je makkelijk uitschrijven d.m.v. de uitschrijfknop onderaan de e-mail.