Onze nieuwe Product Owner Coach!

remconieuws.png21 February 2018

In het nieuwe jaar hebben we ook maar direct een paar nieuwe collega's aangenomen. Eén van hen is Remco, die de rol van Product Owner Coach op zich gaat nemen.

Eerder werkte Remco 9 jaar in de detachering, waar hij verschillende rollen en opdrachten aannam bij een gevarieerd klantenbestand. Zo heeft hij een kijkje in de keuken mogen nemen in de financiële sector, het onderwijs en de zorg. Echter, als een echte Wijkenaar (hij mag het zeggen, hij woont er inmiddels al 11 jaar!), werd het tijd om een baan dicht in de buurt van huis te vinden. 

Bij Procurios werken we volgens Scrum en die aanpak is nog niet bij alle nieuwe klanten bekend. Remco zal de klant straks helpen met de voorbereiding van de Scrum aanpak en begeleidt hen in het proces gedurende de eerste sprint. En hoewel hij het binnen deze nieuwe functie druk zat gaat krijgen binnen Procurios, gunnen we hem ook wat vrije tijd. Gelukkig scheelt werken in Wijk Remco al heel wat reistijd: eerder was hij wel 12 tot 16 uur per week onderweg! Naast voetballen is hij daarom op zoek naar een leuke hobby. Heb jij dus een leuk idee voor Remco? Laat het ons dan even weten. 

Kom je binnenkort bij ons sprinten als nieuwe of als bestaande klant? En heb je vragen over je rol als Product Owner? Je vindt Remco de komende tijd bij het team van Bart, Pim en Niek!

« Back

Reactions on "Onze nieuwe Product Owner Coach!"

No posts found

Log in to comment on news articles.