Nicky, de nieuwste Procurioot!

DSC01505.JPG10 July 2018

Het sales team is versterkt met de komst van een echte Wijkenaar: Nicky! De 30-jarige sales assistant heeft namelijk 28 jaar van haar leven in Wijk bij Duurstede gewoond. Van de overige twee jaar heeft ze een anderhalf jaar in Amersfoort doorgebracht en een half jaar in Kaapstad.

Wat ze zover van huis deed had te maken met haar stage die ze heeft gelopen tijdens haar opleiding. Als toenmalig studente Communicatiemanagement liep ze haar stage bij een immigratiebureau in Kaapstad. Na daar een fantastische tijd te hebben gehad en haar diploma te hebben behaald kon ze makkelijk aan de slag toen ze terugkwam. Na hier in Nederland een tijd veel ervaring op te hebben gedaan, koos ze ervoor om toch sinds september vorig jaar weer te beginnen met studeren. En niet zomaar iets, ze koos voor Psychologie.

Dit combineert ze nu sinds kort met haar functie als sales assistant bij Procurios! Ze vond dat haar veel te drukke leven nog veel drukker kon en is ze daarnaast bezig met een verbouwing van haar huis. Hier houdt het nog niet op, want ze is ook ongeveer twee keer per week in de sportschool te vinden zijn. Waar Nicky haar tijd vandaan haalt? Wie het weet, mag het zeggen!

De drang om te blijven sporten is niet helemaal onverwachts. Zo heeft ze vroeger 14 jaar geturnd. Heel stiekem denkt ze nog wel eens terug aan die tijd en baalt ze dat ze er ooit mee is gestopt. Ze hoopt dan ook dat wanneer ze het wat minder druk heeft, ze ooit weer de stap maakt om af en toe de turnhal weer eens te bezoeken.

« Back

Reactions on "Nicky, de nieuwste Procurioot!"

No posts found

Log in to comment on news articles.