Nieuwe internet consultant Sylvia!

Sylvia klein.png15 August 2018

2 juli was de dag van de nieuwe medewerkers bij Procurios. Maar liefst drie nieuwe medewerkers startten die dag met een nieuwe uitdaging. Voor Sylvia lag die uitdaging bij het Service Team op haar te wachten.

Met haar ervaring als CRM-beheerder bij een landelijke vereniging heeft ze in ieder geval een klik met de doelgroep van Procurios. Haar collega's van het Service Team zijn bovendien zeer behulpzaam bij het ontdekken en eigen maken van het Procurios Platform, waardoor de eerste weken plezierig snel zijn omgevlogen.

Sylvia woont al jaren in Wijk bij Duurstede met haar gezin en twee honden. In haar vrije tijd loopt ze graag hard (snelheid is een relatief begrip....) en eigenlijk het liefst in het bos. Tijdens haar kampeervakantie in de Ardennen zal ze dan ook regelmatig op pad gaan voor een trailrun. Een andere grote hobby is zingen, zowel solo als in koorverband. Momenteel staat deze activiteit op een wat lager pitje, maar hopelijk komt daar binnenkort weer wat meer tijd en ruimte voor. Het schijnt namelijk dat er meer muzikale Procurioten rondlopen.....

« Back

Reactions on "Nieuwe internet consultant Sylvia!"

No posts found

Log in to comment on news articles.