Kom op 10 oktober met ons meedenken op het Procurios Release Event!

releaseokt2017.png25 augustus 2017

Het Procurios Platform wordt voortdurend uitgebreid en aangepast, ten gunste van de functionaliteit, technische mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid. Deze updates worden doorgevoerd in, wat wij noemen, releases.

Aan het begin van 2017 hebben wij besloten de releases vanaf dit jaar anders aan te pakken. We gaan ons werk namelijk vieren! En dit hebben we eerst gedaan met de Procurios Release Party, wat een zeer geslaagde bijeenkomst was tussen Procurioten en klanten en waar we naast een borrel ook workshops aanboden. 

Op dinsdag 10 oktober vindt ons tweede evenement van 2017 plaats, namelijk het Procurios Release Event. En deze keer speelt onze klant daar een grote rol in! Voor de tweede keer dit jaar zullen wij met trots laten zien waar we de afgelopen maanden aan gewerkt hebben. Wat zal er voor de de klant aan het platform verbeterd worden? Uit welke nieuwe mogelijkheden kun je kiezen? En hoe gaat de Servicedesk veranderen om jou nóg beter van dienst te kunnen zijn?

Daarna pakken we het deze keer iets anders aan: we gaan de rollen namelijk omdraaien! Graag horen we welke ideeën jij als klant hebt om ons platform nóg beter in te zetten! Wat zou jij bijvoorbeeld aan het Procurios Platform aanpassen als het aan jou lag? Welke ontbrekende functie zou jouw werkdag een stuk makkelijker maken? Met andere woorden: heb jij het, net als een echte Procurioot, áltijd al beter geweten?

We horen het graag!

Ben je klant of wil je misschien met ons zee? Check het programma, meld je snel aan en kom met ons leren, vertellen en borrelen in het oude schoolgebouw van The Colour Kitchen Zuilen! 

Meld je aan

« Terug