Nieuwe aanwinst!

Martijn Nieuws 2.png14 september 2017

Er zit weer een nieuwe Procurioot aan de lunchtafel! Martijn is kort geleden begonnen als Sales Consultant, wat betekent dat hij regelmatig op pad zal gaan om nieuwe en bestaande klanten in te lichten over al onze mooie producten (en dus de lunch af en toe wel zal moeten missen!).

Martijn is 31 jaar en was voorheen werkzaam als Accountmanager voor een softwareleverancier in de digitale CAD-wereld binnen de bouwbranche. Gestart vanuit een binnendienst functie, is hij doorgegroeid tot AccountManager. Hier heeft hij ervaring kunnen opdoen in commerciële salestrajecten op het gebied van software. Na zes jaar vond hij het tijd voor een nieuwe uitdaging en nam hij op precies het goede moment contact op met Procurios: er was namelijk net een nieuwe plek vrij bij Sales!

Samen met zijn vriendin en kinderen woont Martijn op een steenworp afstand van ons kantoor in Wijk bij Duurstede. In zijn vrije tijd kun je hem al wielrennend, hardlopend of voetballend spotten in Wijk, want Martijn is vrij sportief. Daarnaast kun je hem blij maken met een goed concert op z'n tijd of natuurlijk met een biertje in de kroeg. 

Ben je klant bij Procurios? Dan kan het goed zijn dat Martijn met de eerstvolgende afspraak aanschuift. Heb je andere vragen of overweeg je om met ons in zee te gaan? Neem dan gerust contact op met Martijn. 

« Terug