België breidt uit!

riccardonieuws.png24 juli 2017

En dan bedoelen we niet het land... Rutger heeft voor ons mooie kantoor in Mechelen inmiddels een nieuwe collega gevonden in Riccardo Straccia.

Door de groeiende vraag in België was wat versterking zeer gewenst. Zo gezegd, zo gedaan! Riccardo Straccia neemt per 17 juli de sales in België voor zijn rekening als New Business Developer en zal daar in de toekomst dus regelmatig de deur uitgaan om kennis te maken met nieuwe, toffe organisaties! Riccardo is 31 jaar en was voorheen key accountmanager bij een face2face-marketingbedrijf dat ook in Nederland actief is. Hier heeft hij ook al kunnen samenwerken met fondsenwervende én commerciële organisatie's, zodat hij die ervaring mooi meeneemt.

Al fietsen en lopend baant hij zich een weg door het mooie Antwerpen, waar hij woont. En binnen Procurios heeft hij al heel wat dineraanvragen uitstaan, aangezien ook koken tot zijn hobby's behoort. Verder geniet hij graag van het goede leven, houdt ervan om zich te verdiepen in andere culturen, maar is ook te porren voor slechte moppen! Gelukkig is hij hiervoor bij Procurios aan het goede adres ;) Succes, Riccardo!

« Terug