19 april 2018: Procurios Release Event!

Procurios Release even April '18.png13 maart 2018

We kijken er bij Procurios naar uit om jullie weer te ontvangen tijdens het release event, ditmaal op 19 april in Nieuwegein! Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen? En wat is het effect van jullie feedback geweest?

Wat kan je verwachten?

Bij Procurios spelen we graag open kaart en ik verzeker je, we hebben jullie weer veel te vertellen. Naast de Procurios update waarin door Jos Jelier nieuwe functionaliteiten en de verbeteringen worden uitgelegd, zal ook een nieuwe Procurioot aan het woord komen. Remco van Ginkel, de nieuwe Product Owner Coach van Procurios, kan exact vertellen hoe je de PO rol kan vervullen en wat hij vóór, tijdens en na sprints voor jou als PO kan betekenen.

Feedback

Tijdens het vorige Release Event afgelopen oktober hebben we feedback van jullie ontvangen. Wat heeft Procurios hiermee gedaan? En hoe heeft Procurios dit aangepakt? 

Klantpanel 

Door het klantpanel geeft Procurios de mogelijkheid om de conversatie aan te gaan met andere organisaties die ook aanwezig zijn op het event. Verschillende onderwerpen zoals het bereiken van je publiek, marketing technologie en content kunnen aan bod komen. 

Borrel

Dit event wordt afgesloten met een gezellige borrel waar kan worden nagepraat over het event. Maar voor dat de glazen de lucht in gaan zal er nog een aankondiging plaatsvinden, wat dat precies is hoor je dan!

« Terug

Reacties op '19 april 2018: Procurios Release Event!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.