Het serviceteam is versterkt!

Screen Shot 2018-04-10 at 09.26.00.png10 april 2018

Een tijdje terug is ons serviceteam versterkt door Corné! Corné gaat aan de gang als Internet Consultant. Stiekem is hij heel blij om bij ons te komen werken, zo vertelt hij zelf! Gelukkig is dit gevoel wederzijds en hoopt zowel Procurios als Corné op een leuke samenwerking.

Nu iets meer over Corné: hij is namelijk een lange tijd (wel 8 jaar!) IT'er geweest. Na zijn tijd als IT’er switchte hij naar Online Marketing. Zo heeft hij een brede ervaring met verschillende CMS systemen, diverse online tools, SEO, SEA en conversie optimalisatie. In zijn tijd als online marketeer maakte hij al kennis met het Procurios platform.

De integratie van ons platform maakte Corné zo enthousiast dat hij eigenlijk wel voor ons wilde komen werken. En deze wens is gelukkig voor zowel Procurios als Corné in vervulling gegaan!

In tegenstelling tot Remco, die nog steeds hobby’s zoekt, heeft Corné er genoeg (de tips voor Remco zijn nog altijd welkom!). De grootste hobby van de 35-jarige Corné is zijn familie, hij heeft 3 zoons en een vrouw waar hij gek op is. Daarnaast is hij fan van allerlei soorten gadgets. Als ook maar iets een snoertje heeft of op elektriciteit werkt, is Corné verkocht! Om alles lekker soepel te houden en fit te blijven, maakt hij zijn wekelijkse meters in het lokale zwembad.

Naast dat hij een deskundige Internet Consultant is, heeft hij nog meer talenten. Zo speelt hij piano en zelfs op een kerkorgel. Zijn geloof maakt naast zijn familie ook een belangrijk deel uit van zijn leven,  zo maakt hij als lid van het kerkbestuur zich sterk voor jeugdwerk.

Kortom, weer een nieuwe Procurioot erbij! En ook hij mag al zijn talenten hier gaan benutten!

« Terug

Reacties op 'Het serviceteam is versterkt!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.