Nogmaals versterking voor het Service Team!

BartVIntorductieFormaat.png23 april 2018

Procurios mag weer een nieuwe werknemer verwelkomen, ditmaal is het Bart die het Service Team heeft versterkt! Met zijn brede ervaring in Customer service heeft Procurios een geweldige aanwinst binnen!

Bart is werkzaam geweest bij een energiemaatschappij, waar hij veel ervaring heeft opgedaan als customer service manager. Maar op een gegeven moment koos hij voor een reis en niet zomaar een“’reisje’’. Hij koos er namelijk voor om 9 maanden te wonen en reizen in Azië, een fantastische ervaring waardoor hij heel wat kon afstrepen van zijn bucketlist.

Deze keuze was niet geheel schokkend voor de vrienden en familie van de 36-jarige Bart. Zo volgde hij eerder al vanaf zijn 17de high school in Amerika en heeft hij International Business & Management gestudeerd waardoor hij ook op allerlei plekken in de wereld terecht is gekomen. Zo heeft Bart ook al bijna 9 maanden in Suriname gewoond tijdens een stageperiode.

Na heel veel gereisd te hebben en eigenlijk nooit last van heimwee te hebben gehad, is dit langzaam veranderd. Bart heeft namelijk een nichtje mogen verwelkomen waardoor de stoere wereldreiziger toch last heeft van lichte heimwee perikelen.  Daarom kiest Bart voor nu iets meer vastigheid, even de voeten in de aarde. En Procurios wil hem hiermee maar al te graag helpen.

Wij bij Procurios hopen dat hij bij ons die vastigheid en rust kan vinden en zich hier helemaal thuis gaat voelen! Tot hij weer een nieuw ‘’reisje’’ aangaat, maar we willen hem natuurlijk niet te lang missen. Klanten die behoren tot klantteam 1 zullen te maken krijgen of hebben al te maken gekregen met Bart!

« Terug

Reacties op 'Nogmaals versterking voor het Service Team!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.