Nieuwe Online Marketeer!

Kevin nieuws.png08 mei 2018

In het marketing team hebben we helaas afscheid moeten nemen van Marlies. Gelukkig komt hier wel een nieuwe Procurioot voor terug. Maak kennis met Kevin die als Online Marketeer aan de slag gaat bij Procurios!

Kevin is pas 18 jaar en bezig met de afronding van zijn studie Marketing & Communicatie. Naast deze studie gaat hij alvast 4 dagen bij ons werken. Kevin heeft twee keer een half jaar lang stage gelopen waarin hij ervaring heeft opgedaan als online marketeer. Nu hij bijna klaar is met zijn opleiding zocht hij naar een baan waar hij zijn marketing kennis kon gebruiken en verbeteren. Nou daar gaan wij van Procurios zeker voor zorgen!

Na een tussenjaar wil Kevin graag verder studeren aan een Hbo, dit het liefst in combinatie met zowel zijn werk bij Procurios als zijn hobby. Zo doet hij nu aan zaalvoetbal en heeft hij 9 jaar op het veld gespeeld. Naast dat hij zelf speelt is hij ook fan van wedstrijden bezoeken.  Zo is hij bijna wekelijks in een voetbalstadion te vinden, en gaat dit zover dat die af en toe een wedstrijd bezoekt in het buitenland.

De nieuwe online marketeer zal zich vooral bezighouden met content! Ben je benieuwd naar wat van zijn werk? Lees dan eens een van de laatste paar blogs door!

« Terug

Reacties op 'Nieuwe Online Marketeer!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.