Nieuwe samenwerking met Go and Tell & Vrij Zijn!

fundraising-screens.png14 mei 2018

Met veel plezier kunnen we vertellen dat er binnenkort twee nieuwe klanten bij Procurios starten! De nieuw klanten zullen /Fundraising afnemen, onze oplossing speciaal voor fondsenwervend NL. Hierin zitten onder andere de modules CRM, CMS, Mailings, Meeting&Events en de module Donations. Op de pagina Platform is meer informatie te vinden over deze en andere modules.

Met veel plezier kunnen we vertellen dat er binnenkort twee nieuwe klanten bij Procurios starten!

Stichting Go and Tell en Stichting Vrij Zijn
Beide stichtingen hebben een gemeenschappelijk doel en ze zijn met elkaar in gesprek over wat de beste stappen zijn om hun doelen te bereiken. Een missie waar wij hen graag bij ondersteunen!

Wat gaan wij voor ze doen?
De nieuw klanten zullen /Fundraising afnemen, onze oplossing speciaal voor fondsenwervend NL. Hierin zitten onder andere de modules CRM, CMS, Mailings, Meeting&Events en de module Donations. Op de pagina Platform is meer informatie te vinden over deze en andere modules.

Hoe gaan we deze samenwerking aanpakken?  
Binnenkort volgt een kennismakingsgesprek met beide stichtingen, waarin goed wordt besproken wat de wensen van de klanten zijn. Zodra dit helder is, gaan de teams aan de slag en zal het platform worden ingericht. Veel klanten komen bij ons op kantoor voor een sprintweek. Dit hoeft echter niet altijd en daarom bieden we andere klanten de mogelijkheid om vanaf hun eigen kantoor mee te kijken met de voortgang van hun project. Zo ook bij Stichting Go and tell en Stichting Vrij zijn. Zij kunnen straks vanaf hun eigen locatie meekijken met de voortgang. Wanneer alle relatiegegevens e.d. zijn ingevoerd en iedereen tevreden is, zal het platform live gaan.

Houd ons in de gaten om te zien hoe beide stichtingen de samenwerking met Procurios heeft ervaren!

Ben je ook geïnteresseerd in ons Procurios Platform of specifiek over onze pakketten voor /Fundraising? Je kan altijd contact opnemen met ons via serviceteam@procurios.eu of bel ons op +31 343 - 59 60 41 (NL) +32 3 237 41 45 (BE).

Heeft jouw organisatie ook plannen om over te stappen naar een ander CRM? Maar hebben jullie geen idee waar je rekening mee moet houden bij het overzetten van relatiegegevens? Download dan de whitepaper over Data Migratie: Download!

« Terug

Reacties op 'Nieuwe samenwerking met Go and Tell & Vrij Zijn!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.