Joan, onze nieuwste Procurioot!

Joan.jpg31 mei 2018

Het marketingteam heeft een nieuwe collega! Joan heeft zich per april aangesloten bij Jennifer en Kevin als online marketeer. Haar eerste weken heeft ze ervaren als een warm welkom, zo geeft zij zelf aan. De fijne sfeer op kantoor, een welkomstpakket dat klaarstond op haar bureau en de vriendelijke & toegankelijke collega’s maken dat plaatje compleet.

Joan staat voor: open, professioneel, opgewekt en integer. In het verleden heeft zij gewoond en gewerkt in Zuid-Afrika waar zij onder andere vrijwilligerswerk deed met weeskinderen en terminale AIDS-patiënten. Ze draagt mens & maatschappij een warm hart toe, dat Procurios gebruiksvriendelijke software aanbiedt voor o.a. maatschappelijke organisaties, sluit dan ook mooi aan bij haar eigen gedachtegoed.

In de rol van online marketeer gaat Joan zich volledig onderdompelen in de online communicatie, content creatie, training, advies en research. Voorheen werkte zij als online communicatie manager voor de winkeliers van de binnenstad in Arnhem, de stad waar zij zelf ook woont. Haar vrije tijd brengt zij met plezier door met familie, vrienden, sporten en werken in de tuin.

Een nieuwe Procurioot heeft zich aangediend en met veel vertrouwen gaan we gezamenlijk de toekomst tegemoet!

Volg je ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn? Daar zal je geregeld content van Joan tegen komen.

« Terug

Reacties op 'Joan, onze nieuwste Procurioot!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.