Kennis, tips & informatie om gratis te downloaden!

reading.jpeg04 juni 2018

Een pagina vol met kennis, tips & informatie om gratis te downloaden! Deze pagina is gevuld met kennis die je bijvoorbeeld kan gebruiken voor je ledenorganisatie of voor het vergroten van je bekendheid onder donateurs.

De nieuwe pagina: Extra Kennis

Laten wij nou toevallig heel wat kennis in huis hebben en dit graag met je delen! Daarom hebben we een nieuwe pagina gemaakt op onze website, genaamd: Extra Kennis. Een pagina vol whitepapers, templates en andere documenten vol nuttige en toegankelijke informatie.

De informatie die wij geven is bedoeld om jou te ondersteunen in je werkzaamheden. Wij informeren niet alleen over de software van het Procurios Platform, maar bieden ook tips en informatie voor fondsenwervers, ledenorganisaties en andere bedrijven.

Sociale media
Voor fondsenwervers en verenigingen is het goed om te weten hoe je sociale media kan inzetten om je bereik online te vergroten.

  • Instagram is 1 van de social media kanalen die je hiervoor kan inzetten. Wij helpen je hier graag mee met de whitepaper Instagram voor non-profit organisaties.

  • Maar ook door middel van het schrijven van blogposts kan je je bereik online vergroten en kan je, erg belangrijk, je leden of donateurs informeren over specifieke onderwerpen waar jij je als organisatie of vereniging op richt. De template blog en checklist kunnen je hierbij helpen.

Software Procurios Platform

  • Ben je als vereniging aan het kijken naar een nieuw CRM omdat bijvoorbeeld het huidige systeem niet meer volstaat? In deze whitepaper helpen we je te ontdekken wat je wensen en eisen zijn voor de nieuwe CRM en hoe de overstap op een soepele manier kan verlopen.

  • Ga je aan de slag met online fondsenwerving? Dan is de whitepaper over hoe je je CRM specifiek kan inrichten op je donateurs interessant voor jou! “Door gericht te communiceren kun je namelijk zorgen voor een loyale groep donateurs”. Lees hier meer over hoe je dat kan doen.

  • Omdat een event organiseren veel administratieve rompslomp met zich mee kan brengen hebben wij hier een module voor ontwikkeld genaamd: Meeting & Events. In de whitepaper: Organiseer een event geven we je tips over wat er allemaal komt kijken bij de organisatie en geven we je een overzichtelijke checklist. Doe er je voordeel mee!

Regelmatig plaatsen wij nieuwe informatie op de pagina Extra Kennis. Houd hem dan ook in de gaten en maak gebruik van de kennis die er is!

Veel leesplezier!

« Terug

Reacties op 'Kennis, tips & informatie om gratis te downloaden!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.