Welkom Margot!

Margot.jpg05 juni 2018

Wij stellen graag Margot aan je voor! Zij is onlangs gestart bij Procurios als Office Manager. Deze duizendpoot versterkt het secretariaat en komt in het team bij Jennifer en Suzanne. Dat het al heel gezellig is in dat team kunnen wij zo nu en dan horen aan de lachsalvo’s ;-). Margot zal zich richten op onder andere facturering van de inkoop, administratie en alle aanvragen van Procurioten rondom de facilitaire taak van het secretariaat.

Fris en fruitig is ze bij ons aan de slag gegaan na een heerlijke vakantie in Oostenrijk samen met haar man, zoon en dochter. In haar vrije tijd is Margot druk in de weer met de kinderen waarbij haar rol voornamelijk als chauffeur is toebedeeld voor de voetbaltrainingen en danslessen. Zelf sport ze ook graag en vindt ze het heerlijk om buiten te zijn, met vrienden af te spreken en gezonde maaltijden op tafel te zetten!

Margot heeft eerder gewerkt in de boerderij automatisering waar zij ruim 10 jaar met veel plezier werkte op de afdeling Operations. Hier was zij verantwoordelijk voor alle binnenkomende orders van alle nationale en -internationale klanten en daarbij ook het eerste aanspreekpunt voor alle klanten; Customer Services, het aanmaken van software  voor de eindgebruiker, een stukje inkoop en diverse administratieve taken. Hoe leuk en fijn het ook was, het was tijd voor een nieuwe uitdaging! En daar verscheen Procurios als een opkomende zon aan de horizon met nieuwe werkzaamheden en collega’s. Wij zijn van mening dat Margot helemaal op haar plek is hier als Procurioot met haar spontane en gezellige persoonlijkheid, de humor en haar loyaliteit.

Welkom Margot!

« Terug

Reacties op 'Welkom Margot!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.