Welkom Colinda!

Colinda klein.png02 augustus 2018

Vanaf 1 juli wordt het secretariaat versterkt door Colinda. Na een paar sprints als Product Owner voor de Parkinson Vereniging vond ze het zo leuk bij Procurios dat ze hier wilde komen werken en dat wilden wij ook wel!

Samen met Susanne, Jennifer en Margot gaat zij zich ervoor inzetten dat alles op rolletjes loopt op het gebied van finance, HR en facility. Colinda zal zich voornamelijk bezighouden met de boekhouding, het vormgeven van de financiële administratie en processen en het onderhouden van contacten met de accountant, fiscalist, bank en verzekeraars. Tegelijkertijd maakt zij onderdeel uit van het secretariaat dat als team de gezamenlijke missie heeft om de organisatie en collega’s op alle mogelijke manieren te ondersteunen.

Colinda is 26 en woont in Amersfoort. In haar vrije tijd danst zij graag (klassiek en modern ballet) en kan zij genieten van een mooi boek en een goed glas wijn met vriendinnen. Daarnaast verzorgt zij de financiële administratie van de eenmanszaak van haar vriend en verzorgt zij als vrijwilliger de financiële administratie voor Wensstichting SHAMAJO.

Bij de Parkinson Vereniging heeft zij als financieel medewerker/officemanager met veel plezier gewerkt. Zij heeft er veel zin in haar kennis en ervaringen nu in te gaan zetten voor Procurios.

« Terug

Reacties op 'Welkom Colinda!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.