Nieuwe Procurioot Jeene

Jeene klein.png06 augustus 2018

Nu de meeste oud gedienden met vakantie zijn, krijgen de nieuwe Procurioten alle rust om op het gemakje ons kantoor (en hun werk!) te ontdekken. Zo ook Jeene, die sinds kort aan de slag is bij ons Service Team!

Jeene heeft een verleden in automatisering en IT, dat al heel lang terug gaat. Ooit is hij begonnen als programmeur in de tijd dat je nog een hernia kreeg van het sjouwen met een harde schijf van wel 5Mb en dat computers - met de rekenkracht van minder dan een smartphone – in een grote zaal stonden lawaai te maken. Anders dan je misschien zou verwachten is IT niet het sleutelwoord in zijn werkzame leven. Ruim 30 jaar daarvan bracht hij door bij een christelijke organisatie waar hij veel verschillende dingen heeft gedaan, variërend van het organiseren van grote ontmoetingsdagen en reizen naar het buitenland tot fondswerving, netwerkbeheer en de eerste pioniersstappen op internet en de uitbouw daarvan (gelukkig niet allemaal tegelijk).

In alle dingen die hij heeft gedaan, staat wat hemzelf betreft het werken met mensen centraal. Dat is één van de redenen waarom hij zich met veel enthousiasme aansluit bij ons Service Team. Hij ziet het als een leuke uitdaging om klanten op allerlei manieren te ondersteunen bij het gebruik van het mooie Procurios platform. Volgens Jeene helpt de gezellige werksfeer om hem in korte tijd al helemaal thuis te voelen! 

Al zal hij zich in zijn vrije tijd ook niet snel vervelen. Zelf zegt hij dat hij twee passies heeft: zingen en koken. Maar daarnaast houdt hij zich graag bezig met vrijwilligerswerk bij het Rode Kruis, Scouting en in zijn kerk. Als hij dan toch nog een moment over heeft gaat hij graag met zijn camera op pad of gaat hij gewoon een stuk wandelen. Dat laatste weet hij sinds kort heel praktisch te combineren met zijn dagelijkse ‘reistijd’ naar Procurios. De wandeling van 2,5 kilometer is volgens hem ’s morgens heerlijk om wakker te worden en ’s middags om het hoofd leeg te maken.

« Terug

Reacties op 'Nieuwe Procurioot Jeene'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.