Nieuwe Procurioot Mark!

Mark intro.png17 augustus 2018

Procurios heeft weer een nieuwe werknemer! Ditmaal is Mark de nieuwe Procurioot waarmee je kennis gaat maken. Mark komt uit Haarlem, maar is geboren in Sassenheim. Wat zijn achtergrond is? Gek genoeg komt Mark uit een heel andere branche: hij heeft namelijk zijn eigen huiswerkbegeleidingsinstituut!

Maar hoe komt een huiswerkbegeleider bij Procurios terecht en dan ook nog in de functie van developer? Dat kunnen we prima uitleggen! Mark was bezig met het verder ontwikkelen van zijn bedrijf en hier pastte nieuwe software bij. Maar hij kwam er niet goed uit en vond dat de meeste pakketten niet datgene boden wat hij voor ogen had.

Daarom besloot Mark het heft in eigen handen te nemen. Na flink wat verdieping en 2 jaar verder was het zover. Hij had zijn eigen software gemaakt en vond dit stiekem wel heel erg leuk. Daarop besloot hij de opleiding software engineering te starten waardoor hij nu hier bij Procurios terecht is gekomen!

Naast het werk  is Mark fan van wielrennen en stapt hij zelf ook regelmatig op de fiets. Daarnaast gaat hij graag gezellig de stad in of leest hij een goed boek.

Hij zal onder begeleiding van Pim wegwijs gemaakt worden in de wereld van Procurios en in de wereld van het programmeren! Veel succes Mark!

« Terug

Reacties op 'Nieuwe Procurioot Mark!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.