Ontmoet Hans!

Hans Intro.png02 oktober 2018

Naast Ewout vult ook Hans sinds kort ons Service Team aan. Ontmoet Hans!

Hans versterkt sinds kort het Service Team. In combinatie met verschillende MBO-opleidingen, was hij al vroeg werkzaam in de grafische industrie. Door zijn verschillende opleidingen groeide Hans zo mee met alle nieuwe ontwikkelingen. Via DTP naar websiteontwikkelaar, het beroep dat hij de afgelopen 18 jaar heeft uitgeoefend. 

Als websiteontwikkelaar bij bureau's én als zzp'er, heeft hij veel verschillende klanten geholpen. Niet alleen in de aanloop van de bouw van een platform, maar ook met training en support. Zijn kracht ligt tegenwoordig meer bij het laatste en in mindere mate in het echt programmeren. 

Wat Hans aantrok bij Procurios? Van de foto's op de 'Over ons' pagina, de producten tot de platte organisatie: het zijn allemaal postieve indrukken! Na een paar dagen meedraaien in het Service Team, lezen, leren en luisteren, weet Hans inmiddels dat de aandacht voor collega’s net zo belangrijk is als aandacht voor de klant: "Daardoor kunnen wij als team de klant ten dienst staan."

Hans woont tegenwoordig in Culemborg en na diverse motorvakanties en stedentrips staan voor de komende jaren wandelvakanties op het programma. En in het weekend vind je hem altijd wel ergens op een salsafeestje. Welkom Hans!

« Terug

Reacties op 'Ontmoet Hans!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.