Team /Fundraising: Wat kun je van ons verwachten?

Fundraising Team.jpg13 december 2018

Bij een specialistisch product hoort ook een team met kennis! Een half jaar geleden heeft Procurios  daarom team /Fundraising opgericht. Wij hebben alle expertise rondom het product /Fundraising in huis,  het product waar jij ook gebruik van maakt! Door onze kennis van het product en het contact met andere fondsenwervende partijen zijn wij op de hoogte van wat er gebeurt binnen fondsenwerving. Al onze expertise nemen we mee tijdens gesprekken. Op deze manier kunnen we met je meedenken en je adviseren.

Wij zijn naast je productleverancier ook je gesprekspartner bij wensen of veranderingen in je organisatie en/of implementatie.

Support versus Consultancy

De scheidslijn tussen support en consultancy is dun. Toch hebben we een lijn getrokken. Onder support  valt een vraag die in een kwartier te behandelen is. Dit betekent niet dat we bij alle telefoontjes en mailtjes de timer laten meelopen, maar we zullen wel kritisch luisteren naar de hulpvraag. Is er echt een probleem met bijvoorbeeld de implementatie? Dan is het zonder meer een supportvraag. Is de vraag ‘ik weet niet hoe ik iets moet doen want mijn collega die dit deed werkt hier niet meer en nu moet ik het doen’ is ook een hulpvraag, maar het dieperliggende probleem is dat er kennis ontbreekt. In zo’n geval is het beter om de documentatie op het Helpcenter te lezen of om een training af te nemen. Voor consultancy geldt dat we de gemaakte uren aan je doorberekenen.

Lees ons handboek Support & Consultancy

Input gevraagd!

Ook in 2019 willen we jullie graag blijven informeren en inspireren. Zo zijn er ideeën om in het nieuwe jaar een /Fun-work-meet dag te organiseren. Verder blijven we je ook in het nieuwe jaar met nieuwsbrieven, blogs etc op de hoogte houden. We zijn benieuwd waar jij graag meer over zou willen lezen. Bijvoorbeeld over een bepaalde functionaliteit van een implementatie die je nog niet in de vingers hebt en daarom niet gebruikt? Of heb je andere suggesties voor tips en tricks? Stuur je input naar fundraising@procurios.com.

« Terug

Reacties op 'Team /Fundraising: Wat kun je van ons verwachten?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.