Google Apps reseller

Procurios heeft Google Apps geïntegreerd in het SocialCMS. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een e-mail (in Gmail) als contactmoment aan een relatie in het CRM te koppelen. Daarnaast heeft Procurios het beheer van Google Apps ook geïntegreerd, zo kan alles vanuit één locatie worden beheerd.

Vele organisaties gingen u voor

Google Apps for Business is een verzameling webapplicaties met momenteel 25 miljoen actieve gebruikers, verspreid over 2 miljoen bedrijven (b.v. Ahold, KLM, Capgemini, Rituals en 4 miljoen anderen) wereldwijd. Bedrijven die voorheen werkten met Microsoft Exchange of Lotus notes stappen massaal over naar Google Apps, dat bijdraagt aan kostenbesparingen en het beperken van IT-problemen. Procurios gebruikt Google Apps ook, voor ondermeer haar e-mail, online agenda, online documenten.

Procurios is Google Apps Certified Reseller

Als Google Apps Authorized Reseller kan Procurios Google Apps aanbieden aan nieuwe en bestaande klanten. Zo kunnen we Google Apps volledig integreren in uw bedrijfsprocessen, samen met het SocialCMS. Hiermee bieden we een veilige, betrouwbare en schaalbare oplossing.

Google en privacy

U denkt misschien "Ik wil niet dat Google met deze oplossing over mijn informatie beschikt." Wij hebben begrip voor deze eerste reactie. Google stelt zich echter zeer verantwoordelijk op voor de bescherming van de gegevens die gebruikers aan hen toevertrouwen. Ze hanteren sterke privacynormen en geven gebruikers zicht op en controle over hun gegevens. Hier vertellen we u graag meer over.

Google Apps for Business is de slimste cloud-oplossing voor e-mail, agendabeheer en documenten. Het biedt veel ruimte voor uw e-mail en uw documenten. Het werkt nagenoeg op elke PC (Mac, Windows, Linux) en op elk apparaat. U hoeft geen aparte hardware aan te schaffen.

Op kantoor, onderweg en thuis

E-mail, u kunt niet zonder. U krijgt er alleen maar meer. De attachments worden alleen maar groter. En het liefst heeft u altijd toegang tot uw mail en kunt u alles terugvinden. Op uw laptop, mobiel maar ook op uw tablet. Hoe blijft u in control?

Ditzelfde geldt voor uw agenda, maar ook die van uw collega's. Die moet altijd geactualiseerd beschikbaar zijn op elk apparaat. Zo weet u wanneer u afspraken kunt maken en wie beschikbaar is. En u kunt natuurlijk ook niet zonder uw documenten.

Google Apps bespaart kosten

Google Apps is aanzienlijk goedkoper dan vergelijkbare oplossingen. U betaalt slechts € 40 per jaar per gebruiker. Daarvoor krijgt een professionele e-mailomgeving gekoppeld aan uw eigen domein met 25GB aan ruimte. Daarnaast biedt het een agenda die u kunt delen, kunt u samenwerken met collega's aan documenten.

Het implementatietraject is zeer eenvoudig. Google Apps hoeft u niet te installeren, een PC met browser en internetaansluiting is voldoende.